Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

«Διάγγελμα» του κ@λου από τον «Survivor» Ατζούν για το Αιγαίο

Οι γυμνιστές παίκτες του «Survivor» τσιτσιδώνονται χωρίς αιδώ, ενώ ο Τούρκος Ατζούν μόνο που δεν λέει στους Έλληνες τηλεθεατές ότι το Αιγαίο ανήκει στα... ψάρια του

Ωραίο timing διάλεξε ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor» Ατζούν Ιλιτζαλί για να κάνει το τηλεοπτικό του «διάγγελμα» και «κήρυγμα» περί ελληνοτουρκικής φιλίας, σε μια χρονιά κατά την οποία οι απανταχού Ελληνες γιορτάζουν τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Το μόνο που δεν είπε στο τηλεοπτικό κοινό ο φίλος (όπως είναι άλλωστε γνωστό) του «σουλτάνου» Ερντογάν είναι ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του».

Πριν από το «διάγγελμα» είχαν προηγηθεί τα γυμνά πλάνα παικτών των «Μπλε» στην παραλία τους στον Αγιο Δομίνικο (πιο φτιαχτό και συνεννοημένο με την παραγωγή δεν… πάει προκειμένου να τσιμπήσει και άλλο τηλεθέαση το reality). Oλα, τάχα μου, ξεκίνησαν όταν η Καρολίνα Καλύβα θυμήθηκε τις διακοπές της στη Μύκονο και τον γυμνισμό που έκανε, με τους συμπαίκτες της να τσιτσιδώνονται μπροστά στις κάμερες και να βουτάνε στη θάλασσα όπως τους γέννησε η μητέρα τους!

Την αρχή στο… ξεβράκωμα έκαναν οι Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι, ενώ ακολούθησε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος (σιγά μην… έχανε την ευκαιρία). Η μοναδική που δεν πήρε μέρος στο… σόου -και προς τιμήν της- ήταν η Ελένη Χαμπέρη, η οποία μάλιστα δεν επέτρεψε στην τριάδα να βγει από τη θάλασσα αν δεν φορέσει τα μαγιό της.

Ασημακόπουλος, Μπόγδανος και Κόρο γυμνοί στη θάλασσα

Στον χορό μπήκε και η Καλύβα, η οποία, σαν να μην τρέχει τίποτα, έβγαλε το μαγιό της και αφού άφησε στα χάδια του ηλίου το γυμνό κορμί της, σηκώθηκε άνετη και ωραία και βούτηξε στη θάλασσα, με τις κάμερες να καταγράφουν τα πάντα. Οι εικόνες που έφτασαν στα σπίτια των τηλεθεατών ήταν με πίξελ στα επίμαχα σημεία των γυμνιστών, αλλά η «δουλειά» στα πρότυπα του «Big Brother» είχε γίνει!

Και μετά την… εξωτική τσόντα είχαμε τα πλάνα με τον Ιλιτζαλί (ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση) να αποκαλύπτει σε «Κόκκινους» και «Μπλε» ότι θα αγωνιστούν μαζί με τους Τούρκους survivors, όχι βάσει εθνικότητας, αλλά χρώματος ομάδας. Μετά την άφιξη λοιπόν των Τούρκων παικτών ο Ατζούν μπροστά σε όλους έβγαλε το δικό του «διάγγελμα» αναφερόμενος στις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας, λέγοντας πόσο μοιάζουν οι δύο λαοί που θα μπορούσαν να κάνουν τη θάλασσα που τους χωρίζει (εννοούσε το Αιγαίο) να εξαφανιστεί και όλοι μαζί να ζουν χωρίς διαφορές.

«Θέλω να δώσω ένα μήνυμα»

«Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες, αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί. Η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα! Οι άνθρωποι μπορούν να την κάνουν να εξαφανιστεί! Αν θυμάστε, έγινε ένας σεισμός στην Τουρκία κι η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που βοήθησαν την Τουρκία και οποιοδήποτε πρόβλημα είχε η Ελλάδα η Τουρκία ήταν εκεί. Με αυτό το παιχνίδι θέλω να δώσω ένα μήνυμα. Οταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου. Ενας Ελληνας στην Τουρκία πρέπει να αισθάνεται σπίτι του και θα προσπαθήσω να το πετύχω όσο ζω» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Ατζούν.

Αναρωτιέται κανείς για το timing που επέλεξε ο Ιλιτζαλί προκειμένου να κάνει το «κήρυγμά» του. Δεν περιμέναμε να… κατακεραυνώσει τον Ερντογάν και το πολιτικό του ασκέρι για την προκλητική και επιθετική του στάση απέναντι στην Ελλάδα (κάτι τέτοιο θα φάνταζε ως ανέκδοτο). Ούτε καν αναρωτιόμαστε πώς όλα αυτά που είπε περί Αιγαίου ήχησαν στα αυτιά των γονιών ηρώων πιλότων και ανδρών του Πολεμικού Ναυτικού που χάθηκαν στα νερά του Αιγαίου ύστερα από θερμά επεισόδια με τους γείτονες.

Την απάντηση για τα λεγόμενά του την έχουν οι κάτοικοι ακριτικών νησιών, που βλέπουν καθημερινά να πετάνε πάνω από τα κεφάλια τους τουρκικά αεροσκάφη, τα οποία προφανώς δεν κατευθύνονται στον… Αγιο Δομίνικο, όπου έχει στήσει τις τηλεοπτικές του μπίζνες ο «Mister Survivor»…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Οσα περιέγραψε πρώην κουνελάκι για τους γερομπισμπίκηδες στην έπαυλη του Χέφνερ

Ως «κεντρικό σταθμό Viagra» για γεροκούσαλα διασήμους περιγράφει την...

Πολλά χρόνια χωρίς άντρα

Η λαϊκή τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου, που μετρά περίπου μισό...