Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025

Ανοιξε το «σπίτι» του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με βουρκωμένα μάτια από...

Η απόλυτη βαλίτσα των διακοπών

Οταν φτιάχνεις βαλίτσα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, δύο...

Ειρήνη Μουρτζούκου: Λυσσασμένη να σκοτώσει, είχε επιχειρήσει πέντε φορές να δολοφονήσει τη...

Αυτό που όλοι υποψιάζονταν, ότι δηλαδή ανθρώπινο χέρι πήρε...

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Το γαμήλιο μενού είχε… πελαργό Νο2

Eνας γάμος που τα είχε όλα και θα μείνει...

Οικονομικά ζόρια και όνειρα καριέρας οδήγησαν σε 30.000 αιτήσεις για ριάλιτι

Πατείς με, πατώ σε

Για μια θέση στον ήλιο! Κάτι η πανδημία, κάτι η κλεισούρα, κάτι η οικονομική ανέχεια σπρώχνουν ολοένα και περισσότερους νέους στα realities!

Ετσι, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, έχουν γίνει πάνω από 30.000 αιτήσεις για τα realities, που θα μας απασχολήσουν από τέλος Αυγούστου μέχρι και τα Χριστούγεννα του 2021. Γιατί μετά τον Ιανουάριο του 2022 αρχίζουν το «Survivor», το «MasterChef» και εκεί θα γίνει το έλα να δεις για ένα εισιτήριο στον Aγιο Δομίνικο ή στον πάγκο της κουζίνας του Star.

Mόνο και μόνο από τα λεφτά που έχουν βάλει στην τσέπη τους φέτος οι συμμετέχοντες, αλλά και τη (πρόσκαιρη) δημοφιλία που έχουν αποκτήσει, καταλαβαίνει κάποιος γιατί οι νέες και οι νέοι πουλάνε τα πάντα, ακόμη και την προσωπική τους ζωή, για ένα διαβατήριο στα συγκεκριμένα πρότζεκτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταρρίπτουν όλα τα ρεκόρ οι αιτήσεις των συμμετοχών για τα ριάλιτι της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Οπως λέγεται, ήδη oι αιτήσεις συμμετοχής για το reality μοντέλων «Greece’s Next Top Model» έχουν ξεπεράσει τις 15.000, με σκοπό τι άλλο από μια διεθνή καριέρα στις πασαρέλες του εξωτερικού!

Στην κορυφή των προτιμήσεων αγοριών και κοριτσιών, όμως, βρίσκεται και ο «Μεγάλος Αδελφός», ο οποίος συστήθηκε σε μια νέα γενιά ήδη απομονωμένη και αποξενωμένη εξαιτίας των lockdowns! Eτσι, hello… «Big Brother» θέλουν να πουν πάνω από 10.000 άντρες και γυναίκες στην Ελλάδα.

Σημεία των καιρών θα πει κάποιος, αλλά με την οικονομική κρίση και την πανδημία οι συμμετοχές… έχουν πιάσει ταβάνι. Για το τελικό κάστινγκ των παικτών στον «Μεγάλο Αδελφό» δεν μετρά το ύψος, τα κιλά και η γοητεία, αλλά μόνον ένας πολύ σημαντικός παράγοντας: η ψυχική αντοχή.

Και οι γαμπροί της επαρχίας δεν πάνε πίσω, μια και στο «Αγρότης μόνος ψάχνει», που επαναφέρει ο Σκάι, οι αιτήσεις συμμετοχής άγγιξαν τις 5.000, με αγρότες από όλη την περιφέρεια να αναζητούν την ιδανική σύντροφο για τη φάρμα τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κιμ Κίλιαν: Αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο – «Η τελευταία μου χημειοθεραπεία»

Η Κιμ Κίλιαν αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Με εκκεντρική τσάντα στην Επίδαυρο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και γνωστός πρωταγωνιστής πήγε στην Επίδαυρο και τράβηξε πάνω του τα φλας.

Σάσα Μπάστα και Μάνος Κατσαμπούρης πάντρεψαν τη φίλη τους Δέσποινα Γριβάκη

Αφησαν για λίγο τη Μύκονο, όπου περνούν κάθε χρόνο...

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ!

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ!

Τέλος η εργένικη ζωή για Έλληνα ηθοποιό και περιζήτητο εργένη – Παντρεύεται!

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πορεύεται τα τελευταία έξι χρόνια στο πλευρό της όμορφης λογοθεραπεύτριας, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μαζί της οικογένεια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε διακοπές στην Πάρο με την οικογένειά της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το που έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή «Happy Day» έφτιαξε βαλίτσες και με τα τρία της παιδιά έφυγαν για το εξοχικό τους την Πάρο.
spot_img
spot_img