Αυλαία για το «Happy Day» με μπουγέλωμα – Το μήνυμα της Τσιμτσιλή (video)

«Σε μια δύσκολη χρονιά, ήμασταν η πρώτη επιλογή»

Αυλαία έριξε για το καλοκαίρι η εκπομπή «Happy Day».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές αφού ευχαρίστησε πρώτα τους συνεργάτες της και στη συνέχεια άρχισαν το μπουγέλωμα.

«Ευχαρίστησα έναν προς έναν όλους τους συνεργάτες αυτής της εκπομπής και αυτό είναι κάτι που νιώθω ότι χρωστάω γιατί όπως σας έχω πει πάρα πολλές φορές η τηλεόραση είναι μια ομαδική δουλειά. Και είμαι από τους ανθρώπους που το ξέρουν γιατί πριν γίνω κεντρική παρουσιάστρια έχω υπηρετήσει εκπομπές και δουλειές και πιστεύω πολύ στο σύνολο και σε αυτό το αποτέλεσμα.

Όπως πιστεύω πολύ και στο πρόσταγμα που δίνει ο αρχισυντάκτης και γι’ αυτό οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αρχισυντάκτρια μας, τη Μαίρη Παλιαλέξη. Κυρίως, όμως, θέλω να ευχαριστήσω εσάς γιατί σε μια δύσκολη χρονιά με κορονοϊό μας επιλέξατε και ήμασταν η πρώτη επιλογή σας στη ζώνη προβολής μας. Και αυτό είναι το μεγάλο μας παράσημο. Σας αγαπάμε πολύ, καλό καλοκαίρι».

Και πρόσθεσε μετά το μπουγέλωμα: «Εύχομαι πραγματικά να βρείτε κι εσείς την ευκαιρία να το διασκεδάσετε όπως εμείς γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά και το είχαμε πάρα πολύ ανάγκη να ξεφύγουμε και να εκτονωθούμε και να περάσουμε ωραία. Καλό καλοκαίρι, σας αγαπάμε πολύ, να περάσετε όμορφα».

https://www.youtube.com/watch?v=vvShLd3tAE8&t=1s

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...