«Big Brother» – Το πρώτο μήνυμα της Νάταλι Κάκκαβα μετά τη πρεμιέρα του ριάλιτι

«Σας υπόσχομαι τα εξής…»

Η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι οι παρουσιαστές του νέου κύκλου του «Big Brother». Η παρουσιάστρια λίγες ώρες μετά το τέλος της πρεμιέρας έγραψε δύο λόγια στο instagram.

«Και τώρα που έφυγε το άγχος της πρεμιέρας θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και την αγάπη που μας δείχνετε. Ναι δεν το έχουμε ξανακάνει. Ναι είναι πράγματι ένα πολύ απαιτητικό project.

Ναι κολυμπάμε σε πολύ βαθιά νερά με ανέμους έως και 9 μποφόρ (για να θυμηθώ και τα παλιά). Όμως σας υπόσχομαι τα εξής. Ο χαρακτήρας μας δεν θα αλλοιωθεί. Η αγάπη και ο σεβασμός προς εσάς είναι δύο αξίες αδιαπραγμάτευτες και το κυριότερο. Όσο έχουμε τη στήριξη σας δεν φοβόμαστε τίποτα. Περιμένουμε τα σχόλια σας…».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...