Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Big Brother»: «Πού είναι ο Τσαλίκης;» – Τα σχόλια στο twitter για τη παρουσίαση των Γκουντάρα – Κάκκαβα

Ο κόσμος θυμήθηκε τη συμφωνία (που δεν έγινε) του σταθμού με τον τραγουδιστή!

Μπορεί το «Big Brother» να έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής με νέους οικοδεσπότες τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα, ωστόσο τα διαδικτυακά πλήθη στο twitter εξέφρασαν ξεκάθαρα την προτίμησή τους στον Γιώργο Τσαλίκη, στον οποίο είχε προταθεί αρχικά η παρουσίαση της δεύτερης σεζόν του reality του Σκάι.

Ο Γρηγόρης και η Ναταλί, που πήραν το βάπτισμα του πυρός ως τηλεοπτικό δίδυμο το περσινό καλοκαίρι μέσα από την εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» και φέτος «χτυπούν» μαζί εις διπλούν στο κανάλι του Φαλήρου, αφού θα παρουσιάζουν και εκπομπή τα Σαββατοκύριακα, δεν φάνηκε να πείθουν το κοινό σε αυτή την πρώτη τους επαφή με το πρότζεκτ του «Μεγάλου Αδελφού».

240687522 1157986901361819 8475080412266727002 n

Οπως ήταν φυσικό, το twitter πήρε… φωτιά και ένα από τα θέματα που πρωταγωνίστησαν στα «τιτιβίσματα» των χρηστών ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής, όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, είχε υπογράψει πρώτος για την παρουσίαση του «Big Brother 2», χωρίς όμως να ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Οταν τελικά το ανακοίνωσε ο ίδιος, ο σταθμός αποφάσισε να δώσει την παρουσίαση στον Γρηγόρη και στη Ναταλί.

Στον περσινό κύκλο

Εκείνοι όμως δεν ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς, κάτι που είχε ως συνέπεια ο κόσμος του twitter να θυμηθεί τον Τσαλίκη, ο οποίος τα είχε καταφέρει περίφημα στον περσινό κύκλο της εκπομπής ως σχολιαστής, καλεσμένος του τότε οικοδεσπότη Χάρη Βαρθακούρη.

«Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Γιώργο Τσαλίκη να περνάνε υπέροχα απόψε και να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά!» σχολίασε κάποιος. «Φέρτε τον Τσαλίκη χθες! Τσαλίκη, έλα, βγες, φτάνει η πλάκα» σχολίασε ένας δεύτερος. «Ο Θεός τον φύλαξε τον Τσαλίκη!» σημείωσε ένας τρίτος.

Χλιαρά ποσοστά στην τηλεθέαση!

Ο «Μεγάλος Αδελφός» έπαιξε… μπάλα μόνος του στον Σκάι, αλλά δεν έβαλε… γκολ στην τηλεθέαση! Απεναντίας, τα ποσοστά που καταγράφηκαν στους πίνακες της Nielsen για την προχθεσινή πρεμιέρα του πολυδιαφημισμένου (και πανάκριβου!) reality ήταν μάλλον χλιαρά. Παρότι το «Big Brother 2» έκοψε πρώτο το… νήμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν και δεν είχε ουσιαστικό ανταγωνισμό στην prime time ζώνη της Κυριακής, κινήθηκε στο 24,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο σύνολο κοινού δεν ξεπέρασε το 22,4%. Το υψηλότερο τέταρτο για το πρόγραμμα ήταν το 29,7%. Αξίζει να σημειωθεί πως η αντίστοιχη περσινή πρεμιέρα του reality είχε κάνει τηλεθέαση 29,8% στο δυναμικό κοινό και 27,8% στο γενικό. Αναμένεται, ωστόσο, με ενδιαφέρον η εξέλιξή του στους πίνακες της Nielsen, όταν βγουν on air και οι αντίπαλοί του.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...