Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

«J2US» – Α υτά είναι τα ζευγάρια του σόου video)

Δείτε ποια είναι τα ζευγάρια

Ο Νίκος Κοκλώνης, το χρυσό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης δεν έκανε απλώς μία απλή μεταγραφή στον Alpha, αλλά θέλει να δώσει, μέσα από το «Just The 2 Of Us», περισσότερη λάμψη στη μικρή οθόνη!

Μετρώντας ήδη αντίστροφα για την πρεμιέρα του λαμπερού show άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα ζευγάρια των διαγωνιζομένων, που θα ανέβουν στη σκηνή για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο τραγούδι! Από την Ιωάννα Τούνη και την «Barbie» της TV Aλεξάνδρα Παναγιώταρου, μέχρι το αγόρι της Τούνη, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, έως τον «Survivor» Τζέιμς Καφετζή, που δεν θέλει να τον βλέπει στα… μάτια του ο Ατζούν, όλοι οι συμμετέχοντες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ιωάννα ΤούνηΘοδωρής Φέρρης

Πρέπει να λέγεσαι Κοκλώνης, πάει και τελείωσε, για να βάλεις μαζί την καυτή Ιωάννα Τούνη με τον αρρενωπό λαϊκό τραγουδιστή Θοδωρή Φέρρη. Τόσα μαθήματα μαζί για να την κάνει λαϊκή φωνή δεν ξέρεις πού θα καταλήξει το πολύ τραγούδι και το πολύ συναίσθημα. Φωτιά με φωτιά και στο τέλος να δούμε ποιος θα καεί…

Δημήτρης ΑλεξάνδρουΚατερίνα Λιόλιου

Το ωραίο αγόρι της Ιωάννας Τούνη που δεν θέλει να πολυμιλά για τη σχέση του θα τα… βρεί σκούρα από τον Νίκο Κοκλώνη, που του βάζει πολύ δύσκολα. Γιατί, όταν βάζεις για δασκάλα την τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, που για χάρη της ακόμη και ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα, πολλά μπορείς να περιμένεις. Πάντως… ξεμαλλιάσματα στα παρασκήνια ανάμεσα σε Τούνη και Λιόλου δεν πρόκειται να δούμε!

Πηγή ΔεβετζήΘάνος Πετρέλης

Το φιλαράκι και προσωπική γυμνάστρια του Κοκλώνη επανέρχεται στο σόου. Η ολυμπιονίκης του τριπλούν θα είναι ντουέτο με τον τραγουδιστή Θάνο Πετρέλη και είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό! Πάντως, το σωστό θα ήταν ο «Mr J2US» να βάλει ξανά και τον «εθνικό» μας κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά στο σόου, όχι μόνο γιατί οι τρεις τους μαζί με τη Δεβετζή είναι μια αχώριστη παρέα, αλλά και γιατί «J2US» χωρίς Τρύφωνα δεν έχει!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – δεν έχει βρεθεί ο παρτενέρ

Μετά τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1, πήρε μπρος η σέξι και όποιος αντέξει Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η φρεσκοχωρισμένη Αλεξάνδρα -ο πρώην άνδρας της πλαστικός χειρουργός γαρ έχει φτιάξει την ιδανική γυναίκα- έχει πολλά κυβικά. Αρα, ο Νίκος Κοκλώνης ψάχνει έναν άνδρα-φωτιά για την Αλεξάνδρα, για να πάρει φωτιά και η σκηνή! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ήταν ταμάμ για εκείνη, αλλά, βλέπετε, υπέκυψε στη θέση του κριτή του «Voice»! Μια χαρά θα ταίριαζε, όμως, με ένα αστέρι όπως ο Νίκος Βέρτης.

Ειρήνη ΠαπαδοπούλουJames Καφετζής

Αυτό το ματσάρισμα έχει πολύ ενδιαφέρον. Ο Νίκος Κοκλώνης ταίριαξε δύο πρωήν «Survivors» μαζί, που το έχουν με τη δημοσιότητα και την τηλεόραση. Αυτοί οι δύο μπορεί να πάρουν και τη νίκη, όπως ο Παπαργυρόπουλος με τη Ζόζεφιν. Βέβαια, ο Καφετζής με την κριτική δεν το έχει και πολύ. Δεν γουστάρει να τον κρίνουν. Θα την αντέξει ή θα έχει νευράκια όταν θα του τη λέει ο Φασουλής;

Μάρα Μεϊμαρίδη STAN

Οποιος σκέφτηκε τη Μάρα Μεϊμαρίδη με τον Stan είναι έτοιμος να γράψει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μπράβο στη συγγραφέα που τολμά να τσαλακωθεί. Αν έχει αρχίσει, δε, και τα μάγια και τα ξόρκια μπορεί να κρατήσουν και την κούπα με τον Stan. Ο τραγουδιστής είναι από τους καλύτερους της γενιάς του και στα συν του παιχνιδιού.

Κώστας ΦραγκολιάςΜαντώ

Ενδοκαναλική ιστορία με happy day κατάληξη. Ο Κώστας Φραγκολιάς στο «J2US» θα έχει έτοιμο παρασκηνιακό υλικό για την Τσιμτσιλή αν πει το «ναι» και θελήσει να αποτελέσει ένα από τα ζευγάρια μαζί με τη χαρισματική και φωνάρα Μαντώ. Αντε, παιδιά, και μαζί στη Eurovision. Ο Φραγκολιάς ρωτήθηκε στον αέρα από τη Σταματίνα και φαίνεται ότι ψήνεται, γιατί η δασκάλα του είναι νούμερο 1!

Χάρης Βαρθακούρης – δεν έχει βρεθεί παρτενέρ

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Χάρης Βαρθακούρης. Εφυγε από τον Σκάι και το «Big Brother», αλλά τον περιμένει ο Alpha με ανοιχτές αγκάλες. Ο Νίκος Κοκλώνης τού ψάχνει παρτενέρ. Μα, Νίκο μου, δεν βλέπεις και εσύ ότι η Αντελίνα έχει μπει στην κατάψυξη στον Σκάι; Αρπαξέ την και βάλ’ τη δίπλα στον αντρούλη της να γίνει χαμούλης. Να θυμηθούμε τις καλές εποχές από τους καβγάδες του ζευγαριού στους… κοσμογυρισμένους του Star. Να πεταχτεί στο κόκκινο η τηλεθέαση!

https://streamable.com/ghlj16

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...