Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

ΙΕΚ reality στη μικρή μας οθόνη

Κάποτε ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και υπήρχε μία κάποια εξειδίκευση στις κατηγορίες των μελών της showbiz. Είχαμε τους παρουσιαστές, τους ηθοποιούς, τους τραγουδιστές, τα μοντέλα, άντε και τους τηλε-σεφ.

Από τότε που κατέκλυσαν (και πάλι!) τη μικρή οθόνη τα realities, έγιναν όλοι μαζί μια… σαλάτα από «φρούτα» που πολλές φορές δεν τρώγονται, αλλά δυστυχώς ανακυκλώνονται τηλεοπτικά.

Κάπως έτσι ένας «Survivor» γίνεται ξαφνικά «Bachelor», o «MasterChef» βγάζει την ποδιά και βάζει χορευτικά παπούτσια, η πρώην διαγωνιζόμενη στο «My Style Rocks» πιάνει τώρα το μικρόφωνο και προσπαθεί να «πατήσει» στις νότες για να ακούσει μια καλή κουβέντα από την επιτροπή του «J2US», ενώ μοντέλα από το «GNTM» αναζητούν νέες προοπτικές καριέρας είτε ως… γαμπροί στο σπίτι του «Big Brother» είτε ως καβαλιέροι στο «Dancing with the Stars». Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση δεν είναι το έπαθλο – όχι πως, αν το κερδίσει κάποιος, θα τον… χαλάσει κιόλας.

«Σελέμπριτι κατηγορία»

Απλώς οι επαγγελματίες παίκτες reality, όπως ονομάζεται αυτή η τάχιστα αναπτυσσόμενη σελέμπριτι κατηγορία, στοχεύουν στη δημοσιότητα.

Θέλουν να φανούν παραπάνω, ν’ αυξήσουν τους followers τους στο Instagram και μαζί τα κέρδη τους μέσα από διαφημίσεις προϊόντων και υπηρεσιών. Όσο για τον απώτερο στόχο τους; Να τους γίνει μια καλύτερη πρόταση για κάποιο νέο ριάλιτι με παχυλό μισθό. Να γίνουν από διαγωνιζόμενοι κριτές, από κομπάρσοι πρωταγωνιστές και να λάμψουν όλο και πιο πολύ.

Κάποιοι τα καταφέρνουν, άλλοι όχι. Άλλωστε η φοίτηση στο… ΙΕΚ Ριάλιτι δεν είναι εύκολη υπόθεση, θέλει και κόπο και τρόπο.

Ραμόνα Βλαντή

Αναδείχτηκε νικήτρια του πρώτου «My Style Rocks» όχι μόνο για το ωραίο στιλ που παρουσίασε στις δοκιμασίες του διαγωνισμού, αλλά και λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα. Η Ραμόνα Βλαντή «την έλεγε» στους κριτές και γενικώς ήταν μια παίκτρια που κάθε άγριο reality θα ήθελε να έχει στο δυναμικό του! Δεν είναι τυχαίο που την επέλεξαν φέτος για το πάνελ της κριτικής επιτροπής του νέου «Style Me Up» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Alpha. Αν ήταν μια φορά άγρια ως διαγωνιζόμενη, σκεφτείτε πώς θα είναι ως κριτής.

Εντουαρντ Στεργίου

Ως μοντέλο στο «GNTM» του Star τα κατάφερε περίφημα, φτάνοντας σχεδόν έως το φινάλε του διαγωνισμού. Ο Εντουαρντ Στεργίου μάλιστα είναι από τους πρώην παίκτες του reality που δουλεύει πραγματικά πολύ ενεργά στο μόντελινγκ τόσο στην Αθήνα όσο και στο Μιλάνο και στη Σανγκάη. Φαίνεται ωστόσο πως έχει ταλέντο και στον χορό. Έτσι, θα τον δούμε οσονούπω στην τηλεοπτική πίστα αστέρων που ετοιμάζει επίσης το Star. Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος παρέμεινε στο ίδιο κανάλι, απλώς άλλαξε reality.

Ιωάννα Τούνη

Είναι μία και είναι… Τουνάρα! Η εκρηκτική influencer από τη Θεσσαλονίκη, η οποία απασχολεί τακτικά τη δημοσιότητα με τις ατάκες-χειροβομβίδες που πετάει αλλά και με τα προσωπικά της, πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στα realities τέσσερα χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο πρώτο «My Style Rocks» του Σκάι, απ’ όπου έγινε και γνωστή. Πού θα την καμαρώσουμε; Πού αλλού; Στο νέο «J2US» να τραγουδά με coach τον Νικηφόρο. Στο ίδιο reality θα διαγωνιστεί και ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου με παρτενέρ την Κέλλυ Κελεκίδου.

Σταύρος Βαρθαλίτης

Το 2020 κέρδισε τον τίτλο του Ελληνα MasterChef. Παρ’ όλα αυτά, ο Σταύρος Βαρθαλίτης έχει βάλει στόχο την πρωτιά και στο νέο «Dancing with the Stars», όπου αποφάσισε να διαγωνιστεί. Τα λίγα παραπανίσια κιλά του δεν φαίνεται να τον αγχώνουν ιδιαίτερα, αφού -όπως ανέφερε- μέσα από τις χορευτικές πρόβες και την όλη διαδικασία του νέου reality θα έχει την ευκαιρία να γυμναστεί κιόλας. Για το επόμενο χρονικό διάστημα ο νεαρός σεφ θα βάλει για λίγο στην άκρη τις συνταγές, τις ποδιές και τις κουτάλες και θα ασχοληθεί με mambo, salsa και cha cha cha.

James Καφετζής

Μπορεί ο «πρίγκιπας» James Καφετζής να έγινε η… σημαία της Μπλε Ομάδας στο «Survivor 4», ωστόσο η οικειοθελής αποχώρησή του, μόλις ανακοινώθηκε η παράταση της διάρκειας του reality, απογοήτευσε τους fans του, καθώς τον είχαν σίγουρο για τη νίκη. Τη φετινή σεζόν ο διοργανωτής boat party από τη Ρόδο αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες δοκιμάζοντας κάτι τελείως διαφορετικό από τους στίβους μάχης και τα παζλ. Όπως ακούγεται, θα επιχειρήσει να γίνει τραγουδιστής στο «J2US» με coach την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Γιάννης Δρυμωνάκος

To 2018 τον είδαμε στο «Survivor 2» του Σκάι, όπου κατάφερε μάλιστα να ξεχωρίσει και να προχωρήσει αρκετά μέσα στο παιχνίδι. Ο αθλητής της κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος, ωστόσο, επιθυμεί να εξερευνήσει και τις καλλιτεχνικές πτυχές του εαυτού του. Έτσι, μετά την ολίγον αποτυχημένη συμμετοχή του στο «J2US», το 2020, με coach τη Χρύσπα, επανέρχεται οσονούπω φορώντας παπούτσια χορού για να μας δείξει τις ικανότητές του στην τηλεοπτική πίστα του «Dancing with the Stars».

Παναγιώτης Πέτσας

Στο πρώτο «χτύπημα» δήλωσε συμμετοχή στο «X-Factor» του Open και τραγούδησε μπροστά τους κριτές, με τον Γιώργο Θεοφάνους να του λέει πως δεν έχει ακούσει τίποτα χειρότερο. Όμως ο Παναγιώτης Πέτσας δεν πτοήθηκε και «ξαναχτύπησε» στο περσινό «GNTM», όπου μπήκε μάλιστα και στο σπίτι των μοντέλων, μένοντας για λίγες εβδομάδες. Φαίνεται όμως ότι του έλειψε ο… εγκλεισμός και φέτος «χτύπησε» για τρίτη φορά, παίρνοντας μέρος στο «Big Brother», όπου το παίζει ήδη… γαμπρός. Λέτε του χρόνου να πάει «Bachelor»;

Τζώρτζης Παπανικολάου

Στο «MasterChef» κατάφερε να ξεχωρίσει, αλλά όχι να φτάσει έως το τέλος. Βγαίνοντας από το reality μαγειρικής του Star o Τζώρτζης Παπανικολάου με την έντονη προσωπικότητα πήρε σβάρνα τις εκπομπές, εκφράζοντας το παράπονό του για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media από μερίδα του κόσμου. Τώρα δοκιμάζει ξανά τις δυνάμεις του στο «Top Chef» του Σκάι και είναι πολύ πιθανό να μη δεχτεί καθόλου σχόλια αυτή τη φορά, αφού οι τηλεθεάσεις του προγράμματος αγγίζουν το… δάπεδο.

Δημήτρης Τσίκιλης

«Δεν θα ήθελα να ξαναμπώ στο “MasterChef”, σε καμία περίπτωση. Το έζησα, το είδα, θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι για μία φορά, δεν είναι για παραπάνω». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον Δημήτρη Τσίκιλη, ο οποίος διαγωνίστηκε στο reality μαγειρικής του Star το 2018 και φέτος συμμετέχει στο «Top Chef» του Σκάι, μια εκπομπή με το ίδιο ακριβώς concept. Η μόνη διαφορά είναι ότι με την πρώτη του επιλογή τον είχαν δει εκατομμύρια τηληθεατές, ενώ τούτη τη φορά, κάθε φορά που μαγειρεύει, οι περισσότεροι βλέπουν τον «Σασμό».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...