Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«J2US» – Έκλεψε την παράσταση η Ιωάννα Τούνη με το μαύρο see through φόρεμά της

Just... Τουνάρα!

Βραδινές τουαλέτες, λαμπερό μακιγιάζ, αστραφτερά σκηνικά, σούπερ χτενίσματα, ζέσταμα στη φωνή, δημιουργικό άγχος, γέλια και παρεάκια με το «καλησπέρα σας»!

H «Espresso» ήταν στα παρασκήνια και εξασφάλισε φωτογραφίες από την πρεμιέρα του σόου της χρονιάς, του «Just the two of us»!

AZ3A6919

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σε βαρύ πυροβολικό του σόου του Alpha εξελίσσεται η σεξοβόμβα Ιωάννα Τούνη, την οποία οι κριτές τη χαρακτήρισαν την «έκπληξη» της βραδιάς. Η ιέρεια του Ιnstagram και ο τραγουδιστής Νικηφόρος στην πρώτη τους εμφάνιση στη σκηνή ερμήνευσαν το «Είσαι» της Βίσση, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια. «Είσαι πολύ καλύτερη από ό,τι νόμιζα ότι θα είσαι» της είπε η Βίκυ Σταυροπούλου. Πάντως, πέρα από τις φωνητικές της επιδόσεις, τα βλέμματα έπεσαν και πάνω στο φόρεμά της, το οποίο ήταν μαύρο see through, διαγράφοντας τη σιλουέτα της.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Τις εντυπώσεις έκλεψε και η εννέα μηνών έγκυος Κατερίνα Στικούδη, η οποία θα βρίσκεται στο green room για κάποια από τα lives του «J2US», μέχρι να γεννήσει! Η ωραία Κατερίνα θα δίνει τον παλμό από τα παρασκήνια. Μάλιστα, on air η Κατερίνα είπε ότι περιμένει αγοράκι!

φ4hj

Στο πλατό του σόου ανέβηκε κανονικά και ο πρώην «Survivor» Τζέιμς Καφετζής, στο πλευρό της Ειρήνης Παπαδοπούλου! Η συμμετοχή του Τζέιμς εξελίχθηκε σε ένα θρίλερ.

φ2u

Ο Νίκος Κοκλώνης, μάλιστα, παραδέχτηκε πως το Σάββατο ήταν μία… περίεργη ημέρα για τον ίδιο, αφού έλαβε εξώδικο από τον Ατζούν Ιλιτζαλί που αφορούσε τον Τζέιμς… Ο Τούρκος έστειλε εξώδικο γιατί δεν έχουν περάσει έξι μήνες από την τελευταία συμμετοχή του Τζέιμς στο «Survivor», άρα δεν μπορούσε θεωρητικά να συμμετέχει σε άλλο πρότζεκτ.

Στα παρασκήνια ο Βαρθακούρης τραγούδησε με τη Δέσποινα το «Ερωτας είναι θαρρώ», ενώ γύρω τους γινόταν ένας μικρός χαμός από τον κόσμο της παραγωγής.

φ6k

Ο Κοκλώνης φέρνει στη μικρή οθόνη την «Κατίνα» της Μεϊμαρίδη

Ο Νίκος Κοκλώνης μπαίνει δυναμικά και στη δημιουργία της ελληνικής μυθοπλασίας. Η τηλεοπτική εταιρία Barking Welll Media ετοιμάζει σειρά για την… Κατίνα!

fondo

O αεικίνητος παραγωγός και γνωστός παρουσιαστής διάβασε το νέο βιβλίο της συγγραφέως Μάρας Μεϊμαρίδη, «Κατίνα 1922-1925» και αποφάσισε να το ζωντανέψει στη μικρή οθόνη. Το βιβλίο, αλλά και το σίριαλ, είναι η συνέχεια του επιτυχημένου μυθιστορήματος «Οι Μάγισσες της Σμύρνης».

φ3 κ οι δυο

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο best seller του 2022 μεταφέρθηκε στο γυαλί το 2005 έως το 2006. Το βιβλίο «Κατίνα 1922-1925» έχει και πάλι στο επίκεντρο την Κατίνα. Το 1922 η Κατίνα μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή επιστρέφει στην Ελλάδα και φτιάχνει μαζί με τα παιδιά της το αρχοντικό της και τις επιχειρήσεις της στην Αίγινα. Μάλιστα, ύστερα από τρεις γάμους ερωτεύεται ξανά έναν Κερκυραίο λόγιο, τον Δημήτριο Μαντζώρο, με πολλά σκοτεινά μυστικά…

φ5f

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...