«Big Brother» – Δείτε ποιος είναι ο γκεστ καλεσμένος στο αποψινό live

Ποιος θα είναι εκείνος που θα βρεθεί εκτός σπιτιού στο τέλος του live;

Μία εβδομάδα εντάσεων κορυφώνεται με το όγδοο live του«Big Brother». Η αποχώρηση του Steve την περασμένη Παρασκευή έφερε ανακατατάξεις στις παρέες μέσα στο σπίτι. Η αρχηγία της Μαρίας και η αποχώρηση της Βιολέτας συνέβαλλαν στην αλλαγή των ισορροπιών στις σχέσεις ανάμεσα στους συγκατοίκους δημιουργώντας νέες φιλίες.

Στο αποψινό επεισόδο στις 22.00 ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα έχοντας πάντα κοντά τους στο σχολιασμό την Αφροδίτη Γραμμέλη θα μας βάλουν στα ενδότερα των γεγονότων της εβδομάδας, στις αιτίες των συγκρούσεων αλλά και τις αφορμές που χρησιμοποιήθηκαν από τους συγκατοίκους.

Στο πλατό θα βρεθεί ο περσινός συμμετέχων, Χρήστος Μακρίδης, για να μοιραστεί αναμνήσεις από το πρώτο BIG BROTHER, να κάνει τις δικές του παρατηρήσεις αλλά και να δώσει τις συμβουλές του στους συγκατοίκους.

Μία από τις δυναμικές παρουσίες του σπιτιού θα παρουσιάσει τη δική της Γραμμή Ζωής με τα γεγονότα που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα της. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του live ο BIG BROTHER θα προσκαλέσει τους συγκατοίκους σε μία ακόμα live ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου για την επόμενη εβδομάδα.

Η Ευδοκία, ο Κώστας, ο Νίκος, ο Παναγιώτης και ο Μιχάλης Γαβαλάς είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιος θα είναι εκείνος που θα βρεθεί εκτός σπιτιού στο τέλος του live; Η ψηφοφορία συνεχίζεται και κάθε ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...