«Big Brother» – Δείτε ποιος είναι ο γκεστ καλεσμένος στο αποψινό live

Ποιος θα είναι εκείνος που θα βρεθεί εκτός σπιτιού στο τέλος του live;

Μία εβδομάδα εντάσεων κορυφώνεται με το όγδοο live του«Big Brother». Η αποχώρηση του Steve την περασμένη Παρασκευή έφερε ανακατατάξεις στις παρέες μέσα στο σπίτι. Η αρχηγία της Μαρίας και η αποχώρηση της Βιολέτας συνέβαλλαν στην αλλαγή των ισορροπιών στις σχέσεις ανάμεσα στους συγκατοίκους δημιουργώντας νέες φιλίες.

Στο αποψινό επεισόδο στις 22.00 ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα έχοντας πάντα κοντά τους στο σχολιασμό την Αφροδίτη Γραμμέλη θα μας βάλουν στα ενδότερα των γεγονότων της εβδομάδας, στις αιτίες των συγκρούσεων αλλά και τις αφορμές που χρησιμοποιήθηκαν από τους συγκατοίκους.

Στο πλατό θα βρεθεί ο περσινός συμμετέχων, Χρήστος Μακρίδης, για να μοιραστεί αναμνήσεις από το πρώτο BIG BROTHER, να κάνει τις δικές του παρατηρήσεις αλλά και να δώσει τις συμβουλές του στους συγκατοίκους.

Μία από τις δυναμικές παρουσίες του σπιτιού θα παρουσιάσει τη δική της Γραμμή Ζωής με τα γεγονότα που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα της. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του live ο BIG BROTHER θα προσκαλέσει τους συγκατοίκους σε μία ακόμα live ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου για την επόμενη εβδομάδα.

Η Ευδοκία, ο Κώστας, ο Νίκος, ο Παναγιώτης και ο Μιχάλης Γαβαλάς είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιος θα είναι εκείνος που θα βρεθεί εκτός σπιτιού στο τέλος του live; Η ψηφοφορία συνεχίζεται και κάθε ψήφος μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...

Γιώργος Καράβας: Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί – Τι αποκάλυψε

Ο Γιώργος Καράβας περνά το τελευταίο διάστημα μια μικρή...

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Στέλιος Κρητικός: Η επεισοδιακή συνάντηση με τον Νταλάρα – «Ζητούσε την αστυνομία»

Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην...

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Άγγελος Λάτσιος: Το επόμενο βήμα μετά το Ναυτικό – Η επιχειρηματική κίνηση στα Άχλα

Στο Ναυτικό υπηρετεί αυτή την περίοδο ο Άγγελος Λάτσιος,...