Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΑναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

«Μόλις Χθες» – Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα της σειράς

Εξελίξεις και αδιέξοδα στη ζωή των ηρώων στα καινούργια επεισόδια της σειράς, από τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στις 18.45, στον ΣΚΑΪ

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στις ζωές των ηρώων της καθημερινής σειράς «Μόλις Χθες», που επιστρέφει με ολοκαίνουρια επεισόδια από τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στις 18.45, στον ΣΚΑΪ. Οι εντάσεις και οι απειλές δεν σταματούν.

Ο έρωτας κυριαρχεί αλλά η ζήλια είναι ισχυρός αντίπαλος. Ύπουλα και σκοτεινά σχέδια μπαίνουν σε εφαρμογή. Πόσο έτοιμοι είναι οι ήρωές μας να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις;

Ο άγριος καβγάς του Μιχάλη και του Σπύρου μπροστά στα μάτια της τρομοκρατημένης Κατερίνας φέρνει και άλλα εμπόδια στην προσπάθεια του Μιχάλη να συναντά την κόρη του. Η μικρή υπόσχεται στον Σπύρο να το κρατήσει κρυφό, αλλά προδίδει την εμπιστοσύνη του.

memosbegnis 50089412 360019384553220 7053936219215266270 n

Η Λουίζα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Σπύρο, ο οποίος έχει φύγει από το σπίτι και αρνείται να της μιλήσει. Τελικά, τον πείθει να επιστρέψει αλλά δεν γνωρίζει τα σκοτεινά σχέδιά του, που δεν είναι άλλα από την οικονομική καταστροφή του Ομίλου Κεχαγιά.

Η Έλενα συνεχίζει να ζει με τον φόβο του Νώντα και τελικά αποφασίζει να τον εξαφανίσει μία και καλή από τη ζωή της. Μετά το έγκλημά της, πανικοβάλλεται και εκμυστηρεύεται την πράξη της, ζητώντας βοήθεια. Η αποκάλυψη σοκάρει τον Μιχάλη, τη Μαρία και τον Αχιλλέα, που ψάχνουν να βρουν μία λύση για να βγουν αλώβητοι από αυτή την ιστορία. Η Έλενα, αν και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, τυφλωμένη από τη ζήλια, ξεσπά για μία ακόμη φορά στη Λουίζα.

Η Μαρία μαθαίνει για την απιστία του Μιχάλη με τη Λουίζα και γίνεται έξαλλη. Επιπλέον, μαζί με τον Θάνο ψάχνουν να βρουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα αρχαία που βρέθηκαν στο κτήμα του Θάνου έχουν μπει εκεί από τους ανθρώπους του Σπύρου.

Η οικογένεια Λάμπρου είναι σε αναβρασμό για την παρουσίαση του βιβλίου της Δάφνης. Τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή όταν η παρουσίαση τελειώσει επεισοδιακά με έναν ακόμη καβγά του Αντώνη με τον Ιάσονα. Η Δάφνη όμως είναι ικανοποιημένη και αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή και να ασχοληθεί με τον εαυτό της και το Ίδρυμα.tatianamelid 269888345 1084927655382066 4206292216924429875 n

Ο Αντώνης βρίσκεται σε αδιέξοδο από τον εκβιασμό του Σπύρου αλλά αποκτά έναν άσσο στο μανίκι του όταν ανακαλύπτει την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Η Κορίνα, μετά τη φωτογράφιση, συναντά ξανά τον Άλκη. Δεν της είναι αδιάφορος αλλά είναι και ένα παζλ για δυνατούς λύτες.

Η Χριστίνα βγαίνει επιτέλους ραντεβού με τον Αχιλλέα και κάτι όμορφο γεννιέται μεταξύ τους. Όμως το κρατούν κρυφό απ’ όλους, αφού δεν ξέρουν την αντίδραση των οικογενειών τους.

Ο Ορέστης ψάχνει τρόπο να προσβάλει τη διαθήκη της Νόρας και να μην παραχωρηθεί το σπίτι της Κηφισιάς στον Μιχάλη. Απέναντί του έχει την αντίσταση της Λουίζας, που θέλει να τιμήσει τις τελευταίες επιθυμίες της μητέρας τους.

Η υπερβολική ζήλια του Χρήστου για την Κέλλυ θα του βγάλει έναν πιο επιθετικό εαυτό.undefined 256070270 590923232118348 2888930830476543529 n

Νέα πρόσωπα καταφθάνουν στον Πόρο και “ανακατεύουν την τράπουλα”. Ο Στέφανος (Μέμος Μπεγνής) έρχεται στο νησί για να κλείσει τους λογαριασμούς του παρελθόντος με τον Σπύρο αλλά η συνάντησή του με τη Μαρία θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια. Η Λήδα (Τατιάνα Μελίδου) εμφανίζεται και θυμίζει στον Άλκη (Νίκος Πολυδερόπουλος) όλα αυτά που προσπαθεί να ξεχάσει.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...