Πέμπτη, 24 Ιουλίου, 2025

Η Κάιλι Μινόγκ «τρέλανε» το ζεύγος Φάμελλου!

Το δικό του αγαπημένο, το σούπερ hit «Can't get...

Ρουβάς και Θεοδωρίδου επιβεβαίωσαν την «Espresso» – Μαζί στην πίστα

Ο Σάκης Ρουβάς και η Νατάσα Θεοδωρίδου ανακοίνωσαν χθες...

Μουσική «Γιορτή» με τη φωνή του Μάκη Μπερδέ

Ο Μάκης Μπερδές μάς προσκαλεί στη δική του «Γιορτή» μέσα από το νέο του single, που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Platinum.

«Μετακομίζει» η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια και το «Rouk Zouk» αλλάζουν ώρα προβολής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ομάδα χάκερ Anonymous ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε ιστότοπους ρωσικών ΜΜΕ

Η ομάδα χάκερ “Anonymous” ανέλαβε σήμερα την ευθύνη για μια κυβερνοεπίθεση που παρέλυσε τους ιστότοπους πολλών ρωσικών μέσων ενημέρωσης, ανάμεσά τους και κρατικά πρακτορεία ειδήσεων, παρατείνοντας τις πληροφοριακές επιθέσεις που έθεσαν στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες πολλούς ρωσικούς επίσημους ιστότοπους.

Για μερικά λεπτά, οι ιστότοποι των κρατικών πρακτορείων ειδήσεων TASS και RIA Novosti, της εφημερίδας Kommersant, της προσκείμενης στο Κρεμλίνο Izvestia και του περιοδικού Forbes Russia προέβαλλαν ένα μήνυμα που καλούσε να “τεθεί τέλος” στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

“Εδώ και μερικά χρόνια ζούμε όπως στη Βόρεια Κορέα. Γιατί μας χρειάζεται αυτό; Για να καταλήξει ο Πούτιν στα βιβλία της Ιστορίας; Δεν είναι δικός μας πόλεμος, ας τον σταματήσουμε!” ανέφερε το μήνυμα.

“Το μήνυμα αυτό θα εξαφανιστεί και ορισμένοι από εμάς θα απολυθούν, μπορεί να και να φυλακιστούν. Όμως δεν μπορούμε άλλο”, προστίθεται στο κείμενο, που κατηγορεί για “αδιαφορία” τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που τέθηκαν στο στόχαστρο της επίθεσης των χάκερ. Οι επιθέσεις ακολουθούν εκείνες που είχαν πραγματοποιηθεί την Πέμπτη από την ίδια ομάδα εναντίον των ιστοτόπων του δικτύου της δημόσιας ρωσικής τηλεόρασης RT (πρώην Russia Today).

Προχθές, Σάββατο, οι ιστότοποι του Κρεμλίνου, της Δούμας (κάτω βουλή του κοινοβουλίου) και του ρωσικού υπουργείου Άμυνας είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας, μια επίθεση για την οποία είχαν αναλάβει επίσης την ευθύνη οι Anonymous στο Twitter.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Με αυτή την ηθοποιό υπήρξε παντρεμένος και απέκτησαν δύο παιδιά

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Κλαούντιο Κολντεμπέλα: Το διαζύγιο με τη Χριστίνα Παππά και η τωρινή εντυπωσιακή σύζυγός του

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα υπήρξε πέρα από σπουδαίος μπασκετμπολίστας, σύζυγος της Χριστίνας Παππά για χρόνια.

Μέσα στα μέλια Ελέτσι – Λεμονίδης, παρά τα πηγαινέλα του γιατρού στη Σαντορίνη

«Εκρηξη ηφαιστείου» στη σχέση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του...

Ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία 50χρονη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ποζάροντας με μπικίνι

Μας τρέλανε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια με τη φωτογραφία που πόσταρε να ποζάρει στα 50 της με μπικίνι.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ένα παλάτι 4.000.000 ευρώ χωρίς λάμψη

Μπορεί για την Ελλάδα η σημερινή μέρα να είναι...

Πριβέ βουτιές για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους

«Γαλαζοαίματοι» αρμενίζουν στο Ιόνιο πέλαγος. Η Κέιτ Μίντλετον, η...
spot_img
spot_img