Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Άφησαν πίσω τους τον «Σασμό» και ετοιμάζονται για τη Σπιναλόγκα

Περιζήτητοι είναι οι ηθοποιοί της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός» και ο ανταγωνισμός έχει στήσει καρτέρι για να τους αρπάξει!

Οι βασικοί πρωταγωνιστές της ξέρουν ότι το σίριαλ, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, θα πάει και για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν, λόγω της μεγάλης αποδοχής του τηλεοπτικού κοινού.

undefined 241405981 1067312880733544 4275388466534965455 n

Οι κεντρικοί ήρωες, λοιπόν, έχουν δώσει τα χέρια με τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για την περίοδο 2022-2023, γιατί χωρίς Αστέρη και Μαρίνα «Σασμός» γίνεται; Δεν γίνεται!
Ωστόσο, όπως λέγεται στην τηλεοπτική αγορά, κάποιοι από αυτούς, όπως οι Μαρία Πρωτόπαππα, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Αεράκης, Τάσος Νούσιας και Oλγα Δαμάνη, δεν μπόρεσαν να αρνηθούν μια γκεστ εμφάνιση στη νέα σειρά της Βικτόριας Χίσλοπ «Μια νύχτα του Αυγούστου», που αποτελεί ουσιαστικά τη συνέχεια του «Νησιού», της θρυλικής και πανάκριβης παραγωγής του Mega το 2010, με αποτέλεσμα να δούμε τους συγκεκριμένους ήρωες σε κάποια επεισόδια.AERAKIS SASMOS

Eτσι, οι ηθοποιοί το καλοκαίρι θα βρίσκονται παράλληλα σε Χανιά και Aγιο Νικόλα, αφού από τη μία θα γυρίζεται ο «Σασμός» και από την άλλη η συνέχεια του «Νησιού» για την ΕΡΤ. Απλά θα αλλάζουν ρούχα και ρόλους και θα κάνουν ένα ταξίδι στον χωροχρόνο και σε άλλες εποχές.

olga damani sasmos

H Βικτόρια Χίσλοπ, όπως λέγεται, μαζεύει μεθοδικά τους ηθοποιούς του «Σασμού» και δέχεται να τους μοιραστεί με την τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς, γιατί ξέρει ότι χωρίς αυτούς «Νησί 2» δεν γίνεται στη δημόσια τηλεόραση. Πώς θα ξαναζωντανέψει η ιστορία των λεπρών της Σπιναλόγκας αλλά και του απέναντι χωριού της Πλάκας χωρίς τους βασικούς πρωταγωνιστές της;sasmos 1

Η σκηνοθεσία της νέας σειράς της, η οποία βασίζεται στο επιτυχημένο, ομότιτλο, μυθιστόρημά της «Μια νύχτα του Αυγούστου», θα είναι της Ζωής Σγουρού, ενώ τη διασκευή του σεναρίου έχει επιμεληθεί ο Παναγιώτης Χριστόπουλος. Οι πληροφορίες λένε ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια, με τα γυρίσματα μάλιστα να αρχίζουν πολύ σύντομα και για την ακρίβεια μέσα στον Μάιο.

sasmos alphatv official 263433530 661134308210729 7931949464410361288 n

Η ιστορία, αν και πρόκειται για τη συνέχεια του «Νησιού», θα εστιάζει στη δολοφονία μιας γυναίκας από τον άνδρα της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι τον απατούσε με τον καλύτερό του φίλο και το παιδί τους είναι δικό του.

Στους κεντρικούς ρόλους θα δούμε την Ευγενία Δημητροπούλου, τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Αιμίλιο Χειλάκη, τη Γιούλικα Σκαφιδά, τον Στέλιο Μάινα, τη Φιλαρέτη Κομνηνού, τον Θοδωρή Κατσαφάδο, τη Μαρία Καβογιάννη και τον Αλέξανδρο Λογοθέτη. Αξίζει, όμως, να θυμηθούμε σε ένα σύντομο flashback τους ρόλους που κρατούσαν οι πρωταγωνιστές στο θρυλικό «Νησί».sasmos spoiler

Ο Τάσος Νούσιας υποδύθηκε τον Νίκο Παπαδημητρίου, δικηγόρο από την Αθήνα, ο οποίος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Αγίας Βαρβάρας στη Σπιναλόγκα μαζί με άλλους ασθενείς λόγω της αντίδρασής τους για τον τρόπο μεταχείρισής τους εκεί. Η Μαρία Πρωτόπαππα έπαιξε την Ευγενία Καπετανάκη, τη φουρνάρισσα της Πλάκας, η οποία, μόλις διαγνώσθηκε ότι έχει λέπρα, μεταφέρθηκε στη Σπιναλόγκα. Η Ολγα Δαμάνη ενσάρκωσε τη Φωτεινή Αγγελοπούλου, την καλύτερη φίλη της Μαρίας (Γιούλικα Σκαφιδά) και είναι ο άνθρωπος που διηγείται στην Αλέξις την ιστορία της οικογένειάς της.
Ο Ορφέας Αυγουστίδης ζωντάνεψε τον Aντώνη Αγγελόπουλο, τον παιδικό φίλο της Αννας (Ευγενίας Δημητροπούλου) και της Μαρίας, ενώ ο Μιχάλης Αεράκης είχε τον ρόλο του Αλέξανδρου Βανδουλάκη, του πατέρα του Ανδρέα, ο οποίος δεν συμφωνεί με τον γάμο του με την Αννα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...