«Survivor»: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον Ατζούν

«Θέλω να πω συγγνώμη στην παραγωγή και από τον Τάκη»

«Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο» λέει ο σοφός λαός. Στο «Survivor», όμως, μάλλον το δεύτερο έχει… χαθεί έτσι κι αλλιώς.

Διαβάστε επίσης: «Survivor»: Η Μαρία Αντωνά πάει στον Άγιο Δομίνικο για να τα «ψάλει» στον Κωνσταντίνο

Μετά το απαράδεκτο επεισόδιο στο συμβούλιο που είδαμε στο επεισόδιο της Μ. Δευτέρας, στο οποίο ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας λίγο έλειψε να πλακωθούν στο ξύλο, η Acun Medya τούς επέτρεψε να παραμείνουν στο reality χωρίς καμία ποινή, απλά με μια συγγνώμη.

Πρόκειται για την ίδια παραγωγή που είχε επιβάλει ποινή αποχής από τρία έπαθλα στον πρώην παίκτη του φετινού κύκλου του reality Γιάννη Τσολάκη επειδή είχε τολμήσει να πιει έναν καφέ από μέλος του συνεργείου! Λίγο πριν από το αγώνισμα της Μ. Τρίτης, οι Αρης και Τάκης απολογήθηκαν για το ανεπίτρεπτο περιστατικό. «Θέλω να πω συγγνώμη στην παραγωγή και από τον Τάκη. Υπήρχε μια ένταση την οποία θέλω πραγματικά να την αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Έχω έρθει εδώ για έναν σκοπό και θέλω να ξεχάσω αυτό το περιστατικό γιατί δεν με αντιπροσωπεύει ως άνθρωπο» τόνισε ο Σοϊλέδης.

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στη «βόμβα» του Εμμανουήλ

«Όταν λέγονται λόγια βαριά, μερικές φορές πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Ζητώ συγγνώμη από όλους τους παρευρισκομένους, τους “κόκκινους”, τους “μπλε”, εσένα Γιώργο. Συγγνώμη και από τον Αρη Σοϊλέδη για αυτά που ειπώθηκαν και από μένα» συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Καραγκούνιας.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...