Λιάγκας σε Σκορδά: «Η Πισπιρίγκου σε θέλει συντροφιά στη φυλακή» – Άφωνη η παρουσιάστρια

Όπως έγινε γνωστό η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και η ίδια η κατηγορούμενη έστειλαν εξώδικο στην εκπομπή «Το πρωινό».

«Αναμένουμε απαντήσεις ούτως ώστε να ζητήσουμε νομική προστασία, η οποία δεν θα είναι στον άξονα επιδίωξης αστικής αποζημίωσης, δεν θα προβάλει κανένα οικονομικής φύσεως αίτημα η κ. Πισπιρίγκου. Όμως θα προβάλει αίτημα ποινικού πειθαρχικού χαρακτήρα για να μπορέσει να προστατεύσει αυτό το οποίο συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε βάρος της», ανέφερε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Μεγάλο θρίλερ με τις νέες φωτογραφίες με τις νέες της Ίριδας και τα σημάδια στο πρόσωπο

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής είπε στη Φαίη Σκορδά: «Η κ. Πισπιρίγκου προφανώς σε θέλει συντροφιά, θέλει να της κάνει παρέα, επειδή είπες για τη φυλακή, διότι ξεκαθάρισε ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος ότι δεν θέλουν να μας πάρουν λεφτά αλλά μάλλον θέλει η κ. Ρούλα παρέα.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη «βόμβα»: «Η μητέρα του Μάνου είχε κάνει την καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού»

Εγώ δεν μπορώ να πάω στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα πάω στις αντρικές. Εσύ θα πας στις γυναικείες και θα κάνεις παρέα στην κ. Ρούλα Πισπιρίγκου. Κατηγορείται από τη Δικαιοσύνη ότι έχει σκοτώσει το ένα παιδί και να κατηγορεί εμάς επειδή δεν δίνουμε τα ονόματα; Ποιος απειλεί με μηνύσεις ποιον;», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Η Πισπιρίγκου τα τελευταία τρία χρόνια ζητούσε από τεχνικό να της διαγράφει το ιστορικό των αναζητήσεων

Διαβάστε επίσης: Δήλωση «βόμβα» για την υπόθεση της Πάτρας: «Οι γιατροί έδωσαν στην Τζωρτζίνα κεταμίνη»

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: «Θα συμβούλευα τον Μάνο Δασκαλάκη να είναι φειδωλός όποτε του δίνεται δημόσιο βήμα»

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον