Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Αγωγή κατά της παραγωγής του «Survivor» από την Σοφία Μαργαρίτη

Αγωγές και δηλητηριώδη βέλη στην τηλεοπτική ζούγκλα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) του «Survivor», με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Σοφία Μαργαρίτη να κινείται νομικά κατά της παραγωγής και του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που προέκυψαν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της κατά τη διάρκεια του ριάλιτι στον Αγιο Δομίνικο!

Η Σοφία Μαργαρίτη, που πέρσι όταν βρέθηκε στις εξωτικές παραλίες έλεγε πως περνά τις κακουχίες του ριάλιτι για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά της, είχε στείλει εξώδικο στην εταιρία παραγωγής, όμως δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση και έτσι, μαζί με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, προχώρησε σε αγωγή! Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος ήταν καταπέλτης κατά της παραγωγής, κατηγορώντας τους υπευθύνους για εγκληματική αμέλεια:

«Κάποια στιγμή τραυματίστηκε στο πόδι της η Σοφία Μαργαρίτη και δεν την πήγαν καν στον γιατρό! Την πήγαν σε κάποιον που της συστήθηκε ως νοσηλευτής. Της είπε ότι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται, εκείνη συνέχισε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, να έχει ένα συντριπτικό κάταγμα, απώλεια χόνδρου, να της τοποθετήσουν βίδα για να στηρίξουν το δάχτυλό της, και τελικά, να της δημιουργηθεί μετατραυματική αρθρίτιδα» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, για να συνεχίσει: «Η Σοφία Μαργαρίτη δεν μπορεί καν να βαδίσει! Κι όλο αυτό συνέβη από την εγκληματική αμέλεια της παραγωγής να μην την πάνε σε κάποιον γιατρό ή έστω να την ακούσουν, καθώς δεν επιθυμούσε να συνεχίσει. Αρα την υποχρέωσαν, προφανώς για δικούς τους λόγους, να μην αποχωρήσει και να συνεχίζει να αγωνίζεται με αφόρητους πόνους»!

1D8A2376

Ο ποινικολόγος διευκρίνισε, εκτός των παραπάνω, στο «Χαμογέλα και πάλι» ότι οι γιατροί από την Ελλάδα τής εξήγησαν πως ο λόγος που βρίσκεται αντιμέτωπη με αυτά τα προβλήματα υγείας είναι επειδή δεν έγινε έγκαιρα η διάγνωση του κατάγματος.

«Λάθος διάγνωση από κάτι… 20χρονα!»

Η Σοφία Μαργαρίτη από τις πρώτες ημέρες μετά την επιστροφή της από τον Αγιο Δομίνικο «φώναζε» για τον τρόπο που την αντιμετώπισε η παραγωγή. Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», η πρώην παίκτρια του «Survivor» ήταν καταπέλτης. «Τραυματίστηκα άσχημα στο παιχνίδι σε ένα αγώνισμα και δυστυχώς αναγκάστηκα να φύγω. Αποχώρησα μόνη μου. Υπήρξε όμως μεγάλη καθυστέρηση, ελλιπής ενημέρωση και λάθος διάγνωση. Υπήρχαν πάρα πολλές κακοτεχνίες στο παιχνίδι και όλα τα αγωνίσματα δεν ήταν φτιαγμένα για τον ίδιο σωματότυπο. Χτυπούσαμε αρκετά!

Έκριναν με γυμνό μάτι κάτι 20χρονα, 25 χρονών το πολύ, παιδιά, τα οποία αμφιβάλλω αν είχαν τελειώσει την Ιατρική, παρόλο που το πόδι μου είχε γίνει τριπλάσιο και είχε αλλάξει χρώμα, ότι είμαι ικανή να παίξω και έπαιζα με πρόβλημα σοβαρό! Δεν αρέσκομαι να κάνω μηνύσεις γιατί και οικονομικά δεν το αντέχω, αλλά είχα διαβεβαιώσεις προφορικές και γραπτές με ανθρώπους της παραγωγής και εξαφανίστηκαν. Μου προτάθηκε μετά το χειρουργείο ότι θα με βοηθήσουν οικονομικά. Εγώ δεν ζήτησα κάτι» ήταν τα λόγια της!

sofia margariti

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...