Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Στα σκαλιά της Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου μπαίνει στην 71η χρονιά...

Το «δράμα» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Alpha

Ο αγαπημένος μας Ηλίας, από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά με δραματική σειρά, την τηλεοπτική σεζόν 2026-2027 στον Alpha.

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

Πρεμιέρα για την εκπομπή «Πάμε Δανάη» τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:50 στο MEGA, «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα για να έχουμε την πιο… ωραία ημέρα

Η Δανάη Μπάρκα έρχεται στο MEGA από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:50, για τρίτη συνεχή χρονιά, με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που έκανε τη διαφορά.

Το κορίτσι που ξεχωρίζει για τον αυθορμητισμό, το θερμό ταμπεραμέντο και την αληθινή της προσέγγιση στα γεγονότα, θα είναι και φέτος η καθημερινή συντροφιά που θα μας φτιάχνει τη διάθεση. Δίπλα στη Δανάη Μπάρκα θα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν, η παρέα με την πιο αρμονική συνύπαρξη και το πηγαίο χιούμορ.  

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» θα συνεχίσει να μας ψυχαγωγεί και θα τοποθετείται με ψυχραιμία σε επίκαιρα και ευαίσθητα ζητήματα. Η θεματολογία θα περιλαμβάνει αγαπημένα πρόσωπα στις πιο ειλικρινείς εξομολογήσεις, ρεπορτάζ για την ανάλαφρη όσο και σοβαρή πλευρά της επικαιρότητας, καθώς και όλα τα τελευταία τηλεοπτικά νέα. Ξεκαρδιστικές φάρσες και απίθανες δοκιμασίες θα δίνουν και πάλι την πιο ευχάριστη νότα.

Η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος θα παρουσιάζει συνταγές και ιδέες που θα κάνουν πιο νόστιμο το τραπέζι μας. Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:50 στο MEGA, «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα για να έχουμε την πιο… ωραία ημέρα.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...