Ανδρέας Μικρούτσικος: Λύγισε για τον αδελφό του – Η αγκαλιά από τη Φαίη Σκορδά

Η αφορμή δόθηκε μέσα από δηλώσεις του Μίλτου Πασχαλίδη...

Έντονη συγκίνηση προκάλεσε η αναφορά στον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο, με τον αδελφό του, Ανδρέα Μικρούτσικο, να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά τη διάρκεια της εκπομπής Buongiorno. Η αφορμή δόθηκε μέσα από δηλώσεις του Μίλτου Πασχαλίδη στη δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου.

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε: «Αφιέρωσα στον Αλέξη Τσίπρα το φινάλε της συναυλίας μου για την στάση που κράτησε στον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου. Θα μου επιτρέψετε να μη σας πω τι εννοώ με αυτό. Ήταν πάντως αξιοπρεπέστατη και συγκινητική και την εκτίμησα πάρα πολύ».

Τα λόγια αυτά στάθηκαν αρκετά για να «λυγίσει» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είχε ιδιαίτερα στενό δεσμό με τον αδελφό του. Η συγκίνησή του ήταν εμφανής, με τη Φαίη Σκορδά να σπεύδει να τον στηρίξει λέγοντας: «Ανδρέα μου… να σου κάνω μια αγκαλιά. Του ήρθε απότομο γι’ αυτό». Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η παρουσιάστρια τον πλησίασε και τον αγκάλιασε θερμά, σε μια στιγμή που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019, αφήνοντας πίσω του ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό αποτύπωμα αλλά και ένα δυσαναπλήρωτο κενό στους οικείους του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...