Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

«J2US»: «Καρφιά» και λάμψη στην πρεμιέρα του σόου

Η «Espresso» αποκαλύπτει όλα όσα συνέβησαν στα «άδυτα» της πεντάωρης πρεμιέρας του «J2US»

«Φωτιά» στο Σαββατόβραδο έβαλε η προχθεσινή πρεμιέρα του «J2US», με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει εντυπωσιακή είσοδο… από ψηλά στο 1.500 τετραγωνικών μέτρων ολοκαίνουργιο πλατό του show, που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και έγινε πρώτο trend στα social media.

J2US4393

Και τι δεν είχε το… menu της επίσημης πρώτης… «Καρφιά», παρασκήνιο, άβολες στιγμές, γέλιο, λάμψη, συγκίνηση, μια νέα κριτή και 15 «ολόφρεσκα» ζευγάρια διαγωνιζομένων, ανάμεσά τους και κάποια που ξάφνιασαν το κοινό.

Η «Espresso» είδε, ρώτησε, έμαθε και σας μεταφέρει όλα όσα συνέβησαν στα «άδυτα» του πρώτου «J2US», το οποίο διήρκεσε πάνω από πέντε ώρες. Στη θέση της κριτικής επιτροπής που άφησε κενή φεύγοντας η Μαρία Μπακοδήμου κάθισε (φυσικά!) η Καίτη Γαρμπή, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ακούγονταν καιρό, με την τραγουδίστρια να δένει αρμονικά με τους άλλους τρεις (κραταιούς!) κριτές της εκπομπής Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή.



J2US4328Εκπλήξεις είχαμε και στα διαγωνιζόμενα ζευγάρια, με τον παραολυμπιονίκη Ξιφασκίας Πάνο Τριανταφύλλου και την coach του Φωτεινή Δάρρα να χαρακτηρίζονται εξαρχής ένα από τα φετινά φαβορί. Ωστόσο η δημοφιλής ερμηνεύτρια έκανε μια πολύ δυσάρεστη αποκάλυψη μετά τη live εμφάνισή τους, γνωστοποιώντας πως έχασε πρόσφατα τη μητέρα της. «Ο Πάνος μού έχει δώσει δύναμη. Θα ήθελα το πρώτο live να το αφιερώσω στη μητέρα μου, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες» είπε.

J2US4341

Ο DJ Valentino διαγωνίστηκε με coach την Τζένη Κατσίγιαννη, η λαμπερή Βίκυ Κουλιανού με τον ερμηνευτή Αρη Πετράκη και ο Αγγελος Μπράτης από το «GNTM» βρέθηκε στο «J2US» να τραγουδάει το «Εχω στενάχωρη καρδιά» μαζί με τη Σαμπρίνα. Ο σχεδιαστής, μάλιστα, φάνηκε να ενοχλείται από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο backstage για το reality μοντέλων και πρώην συνεργάτες του σε αυτό, όπως ο Δημήτρης Σκουλός, και αντέδρασε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων».




Η Θέλξη έκανε comeback μέσω του «J2US» αναλαμβάνοντας χρέη coach του μοντέλου και ηθοποιού Σπύρου Νικολαΐδη. J2US4406Αργότερα μια άβολη στιγμή εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Σώτη Βολάνη, ο οποίος διαγωνίζεται με τη Νάνσυ Παραδεισανού, και στη Δέσποινα Βανδή, η οποία, κρίνοντας την εμφάνισή τους, είπε στον τραγουδιστή πως το «J2US» είναι μια δεύτερη ευκαιρία να επικοινωνήσει τη δουλειά του μέσω της τηλεόρασης. Εκείνος όμως μάλλον το πήρε στραβά και της αποκρίθηκε κάπως αιχμηρά πως δεν τίθεται θέμα «δεύτερης ευκαιρίας» αλλά «επιλογών». Στα παρασκήνια ο τραγουδιστής σχολίασε σχετικά: «Είμαι φαν της Δέσποινας Βανδή. Δεν ξέρω, μπορεί να το είπε αυθόρμητα. Πάμε παρακάτω».

J2US4367

Τα δύο ζευγάρια του φετινού «J2US» τράβηξαν επίσης το ενδιαφέρον. Ο λόγος για τη Ματίνα Νικολάου και τον αγαπημένο της Βασίλη Πορφυράκη και για τους νιόπαντρους Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση. Μάλιστα, ο Σταμάτης Φασουλής δεν κρατήθηκε και έριξε το… καρφί του στους τελευταίους σχετικά με τη δημοσιότητα και τις συχνές εμφανίσεις τους στην τηλεόραση. «Είναι και περίεργο και ωραίο που ήρθατε να συνεχίσετε εδώ τον μήνα του μέλιτος.




Μας τιμά ιδιαιτέρως» σχολίασε αρχικά. «Μου έκανε εντύπωση που έμαθα προχθές ότι διαμαρτυρηθήκατε για την πολλή δημοσιότητα. Γιατί; Αφού εσείς δεν τη θέλετε; Την αποποιείστε;» αναρωτήθηκε.

J2US4380Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τότε του απάντησε: «Οχι, βέβαια, απλά είναι καλό σε όλα τα πράγματα στη ζωή να τηρούνται τα όρια». Ωστόσο, ο Σταμάτης Φασουλής επέμεινε λέγοντας: «Αν εννοείτε για τις εμφανίσεις σας, ναι. Εχετε δίκιο».




Στη σκηνή του «J2US» διαγωνίστηκαν ακόμη ο Τόλης Παπαδημητρίου με coach την Μπέσσυ Αργυράκη, ο DJ Pitsi με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, η γνωστή περσόνα Λόλα (Αντώνης Παπαηλίας) που συνεργάζεται με τον Τόνι Σφήνο στις παραστάσεις του ανέλαβε να κοουτσάρει στο show τον Λευτέρη Μητσόπουλο, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ανέλαβε με τη σειρά του την Didi (Αφροδίτη Γεροκωνσταντή), η Ναταλί Κάκκαβα διαγωνίστηκε με coach τον Κώστα Αγέρη, ο Γιάννης Κατινάκης με τη Σοφία Αρβανίτη και φινάλε έκαναν ο Πάνος Σταματόπουλος με τη δασκάλα του, τη Lady Αντζελα Δημητρίου, τραγουδώντας το «Σ’ όποιον αρέσουμε».

J2US4354

Στα παρασκήνια του show εμφανίστηκε κάποια στιγμή και ο Βασίλης Μπισμπίκης για να συναντήσει τη Δέσποινα Βανδή. Ο ηθοποιός, που νωρίτερα είχε βρεθεί στο πάρτι που διοργανώθηκε από τον Alpha για την αποψινή πρεμιέρα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», δεν παρέλειψε να στηρίξει τη σύντροφό του στο ξεκίνημά της. Το ίδιο άλλωστε κάνει κι εκείνη, αφού πολλές φορές την έχουμε δει να κάθεται ανάμεσα στο κοινό σε παραστάσεις του.




{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...