Εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας: «Άμα ενοχλεί η γκρίνια και η κριτική, να παίζουμε Survivor και σήμερα»

Φανερά ενοχλημένος

Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό» έκανε εκτενές ρεπορτάζ για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα από κάποιους επειδή έκανε περισσότερη ενημέρωση στην εκπομπή του απάντησε: «Βλέπετε, αυτή είναι η δύναμη της τηλεόρασης κι αυτές είναι οι κρίσιμες στιγμές.

Τώρα που ο κ. Αντώνης βγήκε και είπε ότι μία περιοχή στην Κηφισιά δεν έχει νερό κι επειδή το αντιλαμβάνεστε ότι μας έχουν ανοιχτά στο Μαξίμου, στα Υπουργεία, παντού, θα τρέξουν να το φτιάξουν. Για να μην πυροβολούμε…Λέω για την περσινή εβδομάδα που κάποιοι έλεγαν “γιατί βγαίνετε και κάνετε ενημέρωση”. Να παίξουμε Survivor και σήμερα, για να είστε χαρούμενοι. Άμα ενοχλεί η γκρίνια και η κριτική, να παίζουμε Survivor και σήμερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό