Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι εκλεκτοί του Mister Κοκλώνη

Τα ονόματα που παίζουν δυνατά για τον νέο κύκλο του «J2US»

Λίτσα Γιαγκουση

Μπορεί να έχει αποσυρθεί από τα φώτα και τη λάμψη και να μένει εκτός Αθήνας (όπως έχει πει στο παρελθόν άφησε πίσω της τα πάντα εξαιτίας της απώλειας των αδελφών της που την οδήγησε στην κατάθλιψη), όμως η τραγουδίστρια που στα 90s ήταν από τις φίρμες της διασκέδασης, βάζοντας «φωτιά» στις πίστες, είναι έτοιμη να ξαναπιάσει το μικρόφωνο για χάρη του σόου που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

giagkousi

Χριστίνα Μαραγκόζη

Το όνομά της εκτός από τη δική της αυτόνομη καριέρα είναι συνδεδεμένο και με αυτό του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή, αφού δεν ήταν ζευγάρι μόνο στη δισκογραφία αλλά και στη ζωή! Από την τυχαία γνωριμία της με τον Βαρδή και το «Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα» το 1986 που έκανε μπαμ έως τον χαμό του μουσικοσυνθέτη έχουν περάσει χρόνια, όμως η φωνή της παραμένει αισθαντική και -αν μη τι άλλο- θα μαγέψει και τους κριτές του σόου!

maragkozi scaled

Αποστολία Ζωη

Η τραγουδίστρια που προτού βουτήξει στα βαθιά της δισκογραφίας υπήρξε πρωταθλήτρια στις καταδύσεις θα δοκιμάσει και σε show, αφού στο παρελθόν δεν είχε αρνηθεί τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, το «Nomads». Και αν το 1997, τότε που άρχισε να εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, φαντάζει μακρινό, το 2023 θα τη βρει -όπως όλα δείχνουν- στη λαμπερή σκηνή του «Just the 2 of us»!

zoi

Ναταλία Αργυράκη

Mπορεί να εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2020 στις τηλεοπτικές μας οθόνες και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!», ωστόσο η ίδια μετρά χρόνια δημοσιογραφικής πορείας στον χώρο των ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με επιτυχία σε γνωστά περιοδικά και sites! Μάλιστα το 2010 ανέλαβε το τιμόνι της αρχισυνταξίας του περιοδικού «ΟΚ!», στο οποίο παρέμεινε για δέκα χρόνια.

argyraki scaled

Δημήτρης Σταρόβας

Ο κιθαρίστας – παρουσιαστής, που εκτός από τις μουσικές σκηνές ως ένα από τα βασικά μέλη της μουσικοκωμικής μπάντας «Αγαμοι Θύται» έχει και μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία (από τα «Καρντάσιανς» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μέχρι την παρουσίαση της εκπομπής μαγειρικής «Νηστικό αρκούδι» στη ΝΕΤ), αναμένεται να είναι από τα βαριά χαρτιά του Κοκλώνη, αφού είναι από τους πλέον συμπαθείς στο τηλεοπτικό κοινό.

starovas

Τζούλια Νόβα

Για χάρη του Κοκλώνη θα αφήσει το μωράκι της στον άντρα της για να κάνει εκείνος baby sitting! Το μοντέλο και μανούλα, που πρωτοσυστήθηκε στο κοινό μέσα από τη στήλη μόδας στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού και λίγο αργότερα έγινε το «κορίτσι» του Πολυχρονίδη στον «Τροχό της τύχης», είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της και στο τραγούδι!

nova

Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Από τη λάμψη της Eurovision βουρ για τη λάμψη του «Just the 2 of us»! Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου μπορεί να πέρασε και να μην ακούμπησε από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού εκπροσωπώντας την Κύπρο, όμως τώρα -αν όλα πάνε καλά- θα έχει στόχο να αφήσει το στίγμα της στο σόου. Μας πρωτοσυστήθηκε στο «The Voice of Greece», ενώ έχει συνεργαστεί και με τον Νίκο Βέρτη για δύο χρόνια.

dimitropoulou

Βασίλης Νομικός

Αν και η επανεμφάνισή του στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο πάνελ της εκπομπής της Σκορδά «Πρωινό μας» έληξε άδοξα, για τον ίδιο το ταξίδι στη μικρή οθόνη έχει γράψει χιλιόμετρα! Από τις συνεργασίες του με Χατζηδημητρίου, Μενεγάκη και Κορομηλά έως την επί σειρά ετών παρουσίαση των κληρώσεων του ΟΠΑΠ, τώρα φαίνεται πως ο πρώην σύζυγος της Μάριον Μιχελιδάκη θα δοκιμάσει τις ικανότητές του και στο τραγούδι!

nomikos

Ευη Δρούτσα

Η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών άρχισε να γράφει στίχους το 1988. Εχει γράψει πάνω από 1.500 τραγούδια, αλλά μόνο ένα αφορά την προσωπική της ζωή και αυτό είναι το «Ο δικός μου ο δρόμος». Εκτός από τη συγγραφή τραγουδιών έχει κυκλοφορήσει δύο παραμύθια, ενώ στα μακρινά χρόνια της TV ήταν και κριτής στο talent show «Fame Story».

droutsa

Γιάννης Ξανθόπουλος

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που άρχισε την καριέρα του σε πολύ νεαρή ηλικία, αφού ήταν μόλις 16 ετών όταν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο talent show «Rising Star». Από την πρώτη του εμφάνιση απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, κέρδισε τον κόσμο και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής. Με καταγωγή από τον Πόντο, δεν αποκλείεται να τον δούμε να τραγουδά εκτός από λαϊκά τραγούδια και ποντιακά.

ksanthopoulos

Μάγδα Τσέγκου

Δημοσιογράφος, παρουσιάστρια ειδησεογραφικών εκπομπών, μπορεί να έγινε γνωστή ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Αυτιά, όμως έχει ανοίξει τα δικά της φτερά στον χώρο των media! Μπορεί να μην την έχουμε ακούσει να τραγουδά, όμως οι γνωρίζοντες λένε πως «το έχει» και στο τραγούδι! Για να δούμε!

tsegou scaled

Στέφανος Κωνσταντινίδης

Η δημοσιογραφία μπήκε στη ζωή του όταν, φοιτητής ακόμα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αποφάσισε να γραφτεί στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Μετά έγινε βασικός ρεπόρτερ και σχολιαστής σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και τώρα από πανελίστας θα μεταμορφωθεί σε αστέρι της πίστας του Νίκου Κοκλώνη!

konstadinidis

{{-PCOUNT-}}37{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...