«Σασμός»: Η απόφαση της Νάντιας και του Νικηφόρου να κάνουν τεστ DNA προξενεί αντιδράσεις

Η Αργυρώ μαθαίνει που κρύβεται ο Σταύρος με το παιδί αλλά, εκεί, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη

Ο Λευτέρης πνίγεται από τις τύψεις για το φόνο του Πάνου στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» ενώ ο Ευθύμης βλέπει τις ζημιές στο οινοποιείο.

Ο Τόλης καλείται να λάβει μια μεγάλη απόφαση, αν θα καταθέσει για το φόνο του Κώστα, ενώ Αντώνης και παπά-Μιχάλης αναλαμβάνουν να μιλήσουν στον Παύλο και τον Δημήτρη για να αποφευχθεί μια αναζωπύρωση της βεντέτας.

Η απόφαση της Νάντιας και του Νικηφόρου να κάνουν τεστ DNA προξενεί αντιδράσεις. Η Ντίνα ζητά από τον Βαγγέλη να συνεργαστεί με την αστυνομία προκειμένου να εντοπίσουν τον Σταύρο κι εκείνος της ζητά να του δώσει χρόνο για να πείσει τον αδελφό του να επιστρέψει.

Ο Βαγγέλης αποκαλύπτει στην Αργυρώ που κρύβεται ο Σταύρος με το παιδί. Εκείνη ζητά τη βοήθεια του Αστέρη ενώ ο Μαθιός δεν τον αφήνει μόνο του. Στο βουνό όμως, τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

https://www.youtube.com/watch?v=4kFga0o6JZg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

Μητέρα 19χρονης Μυρτώς: «Να βασανιστούν όπως βασανίστηκε το παιδί μου, να μη δουν ποτέ τον ήλιο»

Ο Αντώνης Σρόιτερ επισκέφθηκε τους γονείς της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά.