Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«The Voice»: Η μαθήτρια μουσικού λυκείου Μαρία Σακελλάρη κέρδισε στο talent show

Δικαίωση για τον Πάνο Μουζουράκη που είχε επιλέξε στην ομάδα του τη 16χρονη

H 16χρονη με το αλά γκαρσόν μαλλί Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη κέρδισε στο μουσικό τάλεντ σόου του Σκάι «The Voice» και προκάλεσε ντελίριο στη σκηνή!

mouzou

Αυλαία έριξε το «Voice» το βράδυ του Σαββάτου (11/3), με τη Φαίη Σκορδά να παρουσιάζει τον μεγάλο τελικό του μουσικού τάλεντ σόου του Σκάι. Επτά διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Σάκη Ρουβά, τη Ελενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη ανέβηκαν στη σκηνή να διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη.

Ολοι και όλες έδωσαν εκ νέου τον καλύτερό τους εαυτό, με αποκλειστικό στόχο να κερδίσουν τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και να κατακτήσουν το όνειρό τους. Την πρόκριση στη δεύτερη φάση του μεγάλου τελικού πήραν ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

thevoice

Στην τρίτη και τελευταία φάση του μουσικού τάλεντ σόου, όμως, οι τέσσερις υποψήφιοι θα έπρεπε να γίνουν δύο και να βρεθούν ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στη μεγάλη νίκη. Και αυτοί ήταν η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Μαρία Σακελλάρη, που δεν μπορούσε με τίποτα να το πιστέψει. Η Μαρία αναδείχθηκε η κορυφαία φωνή της Ελλάδας για αυτή τη χρονιά και υπέγραψε ένα χρυσό συμβόλαιο με τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Η Μαρία Σακελλάρη είναι μόλις 16 ετών, μαθήτρια μουσικού λυκείου και έχει τη δική της μπάντα. Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή του «Voice» ξεχώρισε. Να σημειωθεί ότι ερμηνεύοντας το «I’d rather go blind» μάγεψε αρχικά τους τέσσερις coaches, με αποτέλεσμα να γυρίσουν όλες οι καρέκλες και να αρχίσει το… παιχνίδι της διεκδίκησης.

kentriki thevoice

Η διεκδίκηση ήταν σκληρή και ο Πάνος Μουζουράκης ήταν αυτός που την κέρδισε και εν τέλει δικαιώθηκε! Η αγάπη της για το τραγούδι αποδεικνύεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, καθώς στις περισσότερες από αυτές βρίσκεται σε κάποια μουσική σκηνή, ερμηνεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια.

Το «J2US»… έφαγε την σκόνη του

Η 7η σεζόν του «The Voice of Greece» στον Σκάι έριξε αυλαία, με τον τελικό να βρίσκεται στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής του, με ποσοστό 13,8% στο δυναμικό κοινό (18-54) και 16,9% στο γενικό σύνολο του κοινού. Ετσι, για τελευταία φορά φέτος διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με φόντο την τηλεθέαση, το «The Voice» και το «J2US» το βράδυ του Σαββάτου. Τα δύο βραδινά shows έπαιξαν απέναντι σχεδόν σε όλη τη διάρκειά τους και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο μεγάλος τελικός του μουσικού talent show του Σκάι σημείωσε υψηλότερα νούμερα από το «J2US», παίρνοντας έτσι τη νίκη στη μεταξύ τους «μονομαχία» για την τηλεθέαση. Το show του Alpha «J2US» άγγιξε το 12,9% στο γενικό και το 12% στο δυναμικό κοινό.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα προγράμματα που έπαιξαν στην prime time, στο γενικό σύνολο ο «Εκατομμυριούχος» στον ΑΝΤ1 σημείωσε μέσο όρο 16,6%, το «Βραχιόλι της φωτιάς» στην ΕΡΤ1 9,1%, το «Family Game» στον ΑΝΤ1 7,4%, το «Ο,τι αγαπώ» στο Open 5,6%, η «Αυλή των χρωμάτων» στην ΕΡΤ2 5,6% και το «Κόκκινο ποτάμι» στο Open 4,8%.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...