«Μαύρο Ρόδο»: Ο Θέμης συνειδητοποιεί τι γίνεται και πάει να χάσει το μυαλό του

Ο Πέτρος δεν βρίσκει την Ελισάβετ. Το παίρνει απόφαση πως ο χωρι-σμός τους είναι οριστικός

Ο Πέτρος ψάχνει την Ελισάβετ στο μοναστήρι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο».

Όμως, εκείνη είναι άφαντη. Η Κύρα είναι εξαφανισμένη. Η Αλεξία βρίσκει έξω από το σπίτι της ένα στοιχείο που την ανησυχεί πολύ. Ο Θέμης συνδυάζει τα στοιχεία που έχει για τον  Ζαμάνο και το ίδρυμα υιοθεσιών. Αυτό που συνειδητοποιεί κοντεύει να τον κάνει να χάσει το μυαλό του.

Η κατάσταση της Αυξεντίας χειροτερεύει. Η συνάντησή της με τον Πέτρο είναι σπαρακτική. Η Αλεξία καταφέρνει να μπει στο σπίτι της γιαγιάς της. Το κλειδί που ακούει στην πόρτα την κάνει να αναθαρρήσει. Στο σπίτι, όμως, δεν μπαίνει η Κύρα.

Στο μαγαζί της Ευτυχίας γιορτάζουν τις χαρές της κόρης της. Οι ματιές που ανταλλάσσει η Γιάννα με τον Σταυρίνο, κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι. Ο Πέτρος δεν βρίσκει την Ελισάβετ. Το παίρνει απόφαση πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.