Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

«Fame story» με… υπογραφή Νίκου Κοκλώνη

Τα ονόματα που ακούγονται για την κριτική επιτροπή της μουσικής σχολής που θα βρει «στέγη» στο Star από τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ο λαός τραγούδι θέλει, φτάνουν τα προβλήματα… Κάπως έτσι σκέφτονται τα τηλεοπτικά κανάλια, γι’ αυτό τόσο το Star όσο και ο Σκάι τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βάλουν γερά το χέρι στην τσέπη τους και θα επενδύσουν σε ριάλιτι τάλεντ σοου και σε μουσικούς τηλεοπτικούς διαγωνισμούς.

giorgos mazonakis
Μαζωνάκης

Στο πλαίσιο αυτό ο τηλεοπτικός παραγωγός Νίκος Κοκλώνης συνομιλεί με το Star και στήνει το νέο «Fame story» για την καινούργια τηλεοπτική περίοδο, με τη συμμετοχή δημοφιλών τραγουδιστών στον ρόλο των καθηγητών της μουσικής τηλεοπτικής σχολής, όπως οι Μικρούτσικος, Βόσσου, Δρούτσα, Μασίνο αλλά και με ονόματα τρανταχτά στην κριτική επιτροπή, όπως Βίσση, Μαζωνάκης και Δάντης.

sofia vossou
Βόσσου

Μάλιστα, εκτός από παραγωγός, ο Νίκος Κοκλώνης θα είναι τελικά και ο παρουσιαστής της νέας βερσιόν του «Fame story». Ο Κοκλώνης από το φθινόπωρο του 2023 θα παρουσιάζει τα live του μουσικού ριάλιτι και στο δεύτερο μισό της σεζόν, τον Ιανουάριο του 2024, θα επιστρέψει στον Alpha κάνοντας άλλον έναν κύκλο του «Just the two of us».

Δάντης

Το γεγονός ότι οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί βρίσκονται κάτω από την ίδια επιχειρηματική «ομπρέλα» επιτρέπει στον παρουσιαστή να αρχίσει τη σεζόν στο Star και να την ολοκληρώσει στον Alpha, αλλιώς θα υπήρχε θέμα προφανώς

Οσον αφορά το στήσιμο του νέου «Fame story», τελικά δεν θα δούμε τη Δέσποινα Βανδή στην κριτική επιτροπή λόγω μουσικών υποχρεώσεων εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στην Αμερική, καθώς θα κάνει μια μεγάλη περιοδεία. Αντίθετα η Αννα Βίσση είναι θετική στο ενδεχόμενο να αναλάβει μία από τις θέσεις των κριτών. Πρόταση έχει γίνει και στον Χρήστο Δάντη, ενώ ακούστηκε και το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη για την κριτική επιτροπή.

andreas mikroutsikos
Μικρούτσικος

Στην ακαδημία ρόλο θα έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ καθηγήτριες φωνητικής πιθανότατα θα είναι η Τζούλι Μασίνο και η Σοφία Βόσσου. Μαθήματα θα κάνει και η στιχουργός Εύη Δρούτσα. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, όμως η τελική σύνθεση των συντελεστών αναμένεται αρκετά αργότερα, τον Ιούλιο, όταν θα έχει ξεκαθαρίσει και το εκλογικό τοπίο.

anna vissi
Βίσση

Το «Fame story» θα μεταδίδεται καθημερινά, αλλά θα κατέχει και ώρες προβολής στην prime time του Σαββατοκύριακου με ένα σόου-υπερπαραγωγή. Τα καθημερινά επεισόδια θα μεταδίδονται είτε στις 23.15 είτε στις 23.30.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...