Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Μηνύσεις του εκδότη της «δημοκρατίας» Ιωάννη Φιλιππάκη, για τα ψεύδη Μιωνή και Παπασταύρου

Σε ανακοίνωση προέβη ο εκδότης της εφημερίδας «δημοκρατίας», Ιωάννης Φιλιππάκης, μετά την δικαίωσή του από τον Άρειο Πάγο. Στην ανακοίνωσή του ο κύριος Φιλιππάκης γνωστοποιεί πως κατέθεσε μηνύσεις κατά του «πρωταγωνιστή της λίστας Λαγκάρντ», Σάμπυ Μιωνή, αλλά και του «επιχειρηματικού συνεργάτη και δικηγόρου του Μιωνή», Σταύρου Παπασταύρου, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης κατ΄ εξακολούθηση και της ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση. Επίσης, τόνισε πως οι Μιωνή και Παπασταύρου αλλά και οι «εμφανείς ή αφανείς συμπαραστάτες τους», θα λάβουν την απάντησή τους από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση του Ιωάννη Φιλιππάκη:

Μετά την πανηγυρική δικαίωση εμού και της «δημοκρατίας» από τον Άρειο Πάγο, κατέθεσα μήνυση κατά του πρωταγωνιστή της λίστας Λαγκάρντ, Σάμπυ Μιωνή, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης κατ΄ εξακολούθηση και της ψευδούς κατάθεσης κατ΄ εξακολούθηση.

Επίσης, κατέθεσα μήνυση κατά του Σταύρου Παπασταύρου, επιχειρηματικού συνεργάτη και δικηγόρου του Μιωνή, για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης στην οποία προέβη, στηρίζοντας την σκευωρία που κατέπεσε, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Εντός των επόμενων ημερών, ακολουθεί και η κατάθεση αγωγής εναντίον του Μιωνή για το αδίκημα της απόπειρας απάτης επί δικαστηρίω αλλά και σειρά νομικών ενεργειών κατά παντός υπευθύνου ή «διαφημιστή» της πρωτοφανούς σκευωρίας που στήθηκε εις βάρος μας.

Παρά την ανοχή μας, επί ένα ολόκληρο χρόνο μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο Μιωνής συνεχίζει την ίδια τακτική ύβρεων και συκοφαντιών (περί δήθεν Ναζί, εκβιαστών και άλλων τέτοιων γελοιοτήτων) με μόνιμο και πρόθυμο συμπαραστάτη και μάρτυρά του, τον Παπασταύρου. Παράλληλα, συνεχίζει την τακτική που ακολουθεί εδώ και δέκα χρόνια στην προσπάθειά τους να μας φιμώσουν. Δυστυχώς, τόσο για τους δύο όσο και για τους εμφανείς ή αφανείς συμπαραστάτες τους, θα λάβουν πάλι την απάντησή τους από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης

Εκδότης

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα