Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Ελισάβετ Μουτάφη για το «Προξενιό της Ιουλίας»: «Η Στάσα μου μοιάζει»

Η Ελισάβετ Μουτάφη υποδύεται τη Στάσα Σκούταρη στη νέα σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» και μίλησε για το ρόλο της.

Η Στάσα, μητέρα της Ιουλίας, είναι μια γυναίκα που παντρεύτηκε τον Νικόλα Σκούταρη με προξενιό που της έκανε ο πατέρας της λίγο πριν πεθάνει. Ο Σκούταρης ήταν ένας καλός άνθρωπος που, όμως, εκείνη δεν αγάπησε ποτέ.

«Η Στάσα αγαπά πολύ τα παιδιά της και κάνει ό,τι μπορεί για να τα προστατεύσει. Έχει παράλληλη πορεία ζωής με την κόρη της Ιουλία καθώς και εκείνη παντρεύτηκε τον άνδρα της με προξενιό. Έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα, εκείνη είναι η αρχηγός της οικογένειας. Ο ρόλος έχει δυσκολίες αλλά μου αρέσει και τις αντιμετωπίζω ως προκλήσεις», λέει η Ελισάβετ Μουτάφη για το ρόλο της.

Δηλώνει ενθουσιασμένη για τη συνεργασία της με τόσο σπουδαίους ηθοποιούς και συντελεστές της σειράς αλλά και που βρίσκεται στον Alpha καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά «ο Alpha έχει πάει μπροστά τη μυθοπλασία». Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με τον σεναριογράφο Νίκο Απειρανθίτη και με τον σκηνοθέτη Νίκο Κρητικό και είναι σίγουρη ότι αυτή η σειρά θα κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν.

Πόσο μοιάζει, όμως, η ίδια με το χαρακτήρα της; «Έχουμε κοινά στοιχεία με τη Στάσα. Είναι ξεκάθαρη, πληγώνεται, προδίδεται αλλά παίρνει τη ζωή στα χέρια της. Η Στάσα είναι “παντελονάτη” γυναίκα με μεγάλη θέληση και δυναμικό χαρακτήρα».

Και καταλήγει, «η σειρά έχει συναρπαστική πλοκή με πολλές ανατροπές και συνεχείς αναφορές στις παραδόσεις, στον τρόπο ζωής εκείνης της εποχής. Είναι μια σειρά που έχει πολύ Ελλάδα μέσα της».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα