Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Μυθοπλασία και ριάλιτι έχουν τη μερίδα του λέοντος στο νέο πρόγραμμα του STAR

Κανάλι με σειρές μυθοπλασίας θα γίνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και θα ταρακουνήσει τον ανταγωνισμό. «Κλείδωσε» λοιπόν το νέο πρόγραμμα του Star και τη μερίδα του λέοντος θα μοιραστούν στην prime time ζώνη ριάλιτι παραγωγές και φιλόδοξα σίριαλ.

Το Star τόλμησε και πέτυχε με το «IQ 160», σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη, να βάλει τη μυθοπλασία στη συχνότητά του. Ο Νίκος Κουρής και η Σμαράγδα Καρύδη θα προσπαθήσουν ακόμα μια σεζόν να λύσουν ανεξιχνίαστες αστυνομικές ιστορίες, την ώρα που οι ιθύνοντες του καναλιού είπαν το «ναι» και σε ακόμα μία παραγωγή μυστηρίου με την υπογραφή του Μάριου Ιορδάνου και της Σοφίας Καζαντζιάν, που θα φέρει τον τίτλο «Μαύροι πίνακες» και θα προβληθεί για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

kouris karydi jpg

Τη λίστα με τις σειρές ολοκληρώνει και μία νέα κωμωδία με τίτλο «Στα σύνορα», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Θωμόπουλου, και με δυνατά ονόματα όπως αυτά των Υρώς Μανέ, Κώστα Κόκλα, Νίκου Πουρσανίδη, Λίλας Μπακλέση, Σπύρου Πούλη, Κώστα Αποστολάκη, Γιάννη Μποσταντζόγλου, Ρένου Ρώτα, Βαλέριας Κουρούπη και άλλων! Το στόρι εκτυλίσσεται σε ένα ακριτικό χωριό, όπου μία αξιαγάπητη γιαγιά ζει με την οικογένειά της.

kouroupi

Η μεγάλη της εγγονή επιστρέφει από τις σπουδές της για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση. Καθ’ οδόν γνωρίζει έναν γοητευτικό αστυνομικό, ο οποίος μόλις έχει πάρει μετάθεση στο ίδιο χωριό. Η γνωριμία αυτή όμως θα φέρει τα πάνω κάτω!

Μεγάλη μερίδα από την πίτα στο πρόγραμμα του Star θα έχουν και τα ριάλιτι! Ηδη στον αέρα βρίσκεται το τρέιλερ για τον νέο κύκλο μαγειρικής του «MasterChef», παρόλο που εκείνο θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2024! Τα στελέχη του καναλιού παρακινούν από τώρα τους επίδοξους masterchefs της κουζίνας να δηλώσουν συμμετοχή, με τον μεγάλο νικητή να κερδίζει 70.000 ευρώ, αλλά και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ.

masterchef karkinos paiktisΠαράλληλα, και δεύτερος δεν θα φύγει με άδεια χέρια, αφού θα κερδίσει 30.000 ευρώ, ενώ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μοιραστούν μέσω δοκιμασιών ακόμα 30.000 ευρώ.

masterchef 3 Η τριάδα των κριτών παραμένει ίδια, με τους Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τον τελευταίο ωστόσο στο πρώτο μισό της χρονιάς να φορά… γαλότσες για να παρουσιάσει τη «Φάρμα» που μετακόμισε από τον ΑΝΤ1!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...