Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η «Espresso» βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Η μάγισσα» και μίλησε με τους συντελεστές

«Ξόρκια» στο Νάσιουτζικ

Ολοι τρέχουν στο φουλ. Πέντε μήνες πήρε στον παραγωγό να φτιάξει τα επιβλητικά σκηνικά. Το ντεκόρ κόβει την ανάσα.

magissa 1

  • Από τη Μαρία Ανδρέου

Μόνο για να δημιουργηθούν το κάστρο, τα τείχη, ο πύργος των 12 μέτρων, ο προαύλιος χώρος των αρχοντικών, τα οποία όλα παραπέμπουν στην προεπαναστατική Μάνη του 1817, δαπανήθηκε γύρω στο 1.000.000 ευρώ. «Η Μάγισσα» έρχεται τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1.

magissa gyrismata130931
Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος

Η «Espresso» ήταν στα γυρίσματα, μίλησε με το καστ της σειράς και σας παρουσιάζει τους ήρωες της σειράς εποχής, που θα μας καθηλώσει. Αρχικά, ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης είπε στην εφημερίδα μας: «Η σειρά κόστισε συνολικά 12.000.000 ευρώ. Δουλεύουμε γι’ αυτή 200 άτομα. Είναι από τις σειρές που δεν βγάζεις κέρδος. Στόχος μας είναι η πώλησή της στο εξωτερικό. Πρόκειται για ένα επικό παραμύθι του συγγραφικού διδύμου των “Αγριων μελισσών” Μελίνας Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη, που θα ανεβάσει ακόμη πιο πολύ τον πήχη στη μικρή οθόνη.

magissa gyrismata13093
Η ρεπόρτερ της «Espresso» με τον Γιώργο Γάλλο

Για μένα τέτοιες δουλειές πρέπει να γίνονται στην τηλεόραση, και τρεις φορές ακόμα πιο ακριβές. Μπήκαμε μέσα στο Κτήμα Νάσιουτζικ και καλύψαμε την πισίνα με ειδικό χώμα, το γκαζόν επίσης και το κάναμε αυλή. Καλπάζουν άλογα, στρατοί ολόκληροι, αλλά όλα είναι φτιαγμένα με ασφάλεια, ακόμη και σε νεροποντή. Ο πύργος των 12 μέτρων είναι σιδηροκατασκευή, την οποία την ντύσαμε με ειδικό υλικό από τη Γερμανία που μοιάζει με πέτρα. Ο,τι βλέπετε από πολεμίστρες, πυργόσπιτα, εξωτερικά σπιτιών, δωμάτια, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, γραφεία, κουζίνες, μπουντρούμια, τα πάντα είναι φτιαγμένα με γυψοσανίδα και βαμμένα με υλικά πρώτης ποιότητας».

i magissa trigkou 2 001

«Μεγάλο ψηστήρι»

Ο Λευτέρης Χαρίτος, από τη μεριά του, μίλησε για μια σειρά που γεμίζει τους πάντες με υπερηφάνεια, η Κατερίνα Λέχου χαρακτήρισε τον Λευτέρη Χαρίτο «μεγάλο ψηστήρι» για να την κάνει να πει το «ναι» στη σειρά. Το ίδιο ανέφερε και η Ελλη Τρίγγου, που δεν είχε πρόθεση να κάνει τηλεόραση, αλλά ο Λευτέρης την έπεισε. Ο Γιώργος Γάλλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους για τον ρόλο του Λάσκαρη, τόνισε ότι τον γοητεύει πολύ, γιατί είναι ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι, ενώ παράλληλα για τους ηθοποιούς είναι μια πρόκληση να ζωντανέψουν αυτή την άγνωστη εποχή στο ελληνικό κοινό, αφού κάτι παρόμοιο δεν έχουμε δει στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη, για να προσθέσει ο Λευτέρης Χαρίτος πως ίσως και να έχουμε να δούμε κάτι παρόμοιο από την ταινία «Παπαφλέσσας».

magissa gyrismata130932
Mαρκέλλα Γιαννάτου

Η Ελλη Τρίγγου, όταν τη ρωτήσαμε αν και αυτή σαν την ηρωίδα της πιστεύει στην έκτη αίσθηση των ανθρώπων, τόνισε πως ναι, και τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής της τις παίρνει μόνο από τη διαίσθησή της και το ένστικτό της.

magissa gyrismata130934
Αναστάσης Ροϊλός

Ο Τάσος Νούσιας μίλησε για τον πειρατή που υποδύεται –τον Γερακάρη-, που γίνεται γατούλα μπροστά στη γυναίκα του (Γιαννάτου) και τη μάνα του (Μπαζάκα) και για ένα σίριαλ με ελληνικότητα, ενώ ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος μίλησε για ένα συνεργείο-ορχήστρα, που παίζει αβίαστα με μαέστρο τον Χαρίτο, ενώ ανέφερε πως δεν έχει καταλάβει ακόμη πώς τον έπεισε να παίξει έναν ήρωα που βρίζει, ενώ αυτός δεν λέει ούτε «ρε»…

magissa gyrismata130933
Ελλη Τρίγγου

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...