Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Μιχάλης Μητρούσης: «Τον Ιανουάριο γίνεται το ποινικό δικαστήριο για το τροχαίο και...

Για το τροχαίο που είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Τα πλάνα του Star για τη νέα σεζόν

Καρέ του ριάλιτι

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα δυναμιτίσει τον ανταγωνισμό τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τέσσερα νέα ριάλιτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Star θα επενδύσει στο ριάλιτι μοντέλων «GNTM», στον δημοφιλή διαγωνισμό μαγειρικής «MasterChef», στη βουκολική «Φάρμα», αλλά και στο γνωστό ριάλιτι σχέσεων «Αγρότης μόνος ψάχνει». Φήμες θέλουν, λοιπόν, το «GNTM» να επιστρέφει έπειτα από έναν χρόνο απουσίας και με πολύ μεγάλες αλλαγές, κυρίως στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής, αλλά και στους coaches. H Hλιάννα Παπαγεωργίου θα ηγείται της σύνθεσης, ενώ συζητήσεις γίνονται με τον Γιώργο Καράβα, τον Δημήτρη Σκουλό, την Ελενα Χριστοπούλου, αλλά και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Το αξιοσημείωτο είναι ότι βασικά στελέχη του Star βολιδοσκοπούν για το φθινόπωρο του 2024 και τη «Φάρμα».

Αν πάρει το διαβατήριο η συγκεκριμένη παραγωγή, τότε τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στις αρχές καλοκαιριού στο αγρόκτημα όπου γυρίστηκε και ο προηγούμενος κύκλος, στην ορεινή Αρκαδία. Στη θέση του παρουσιαστή φυσικά θα παραμείνει ο ατακαδόρος και γνωστός για το μαύρο χιούμορ του σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Λέγεται ότι ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις με τον Λεωνίδα και το Star σε πολύ θετικό κλίμα.

Οσον αφορά τη σύνθεση των παικτών, υπάρχουν δύο σενάρια που συζητιούνται έντονα. Το πρώτο είναι να συνεχίσει η «Φάρμα» στην κλασική της μορφή και το δεύτερο να γίνει «μεικτή», με τη συμμετοχή και παικτών celebrities, όπως ήταν το concept και στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και είχε ένα έξτρα ενδιαφέρον. Από την άλλη μεριά, το Star θα ήθελε το 2025 ακόμη έναν κύκλο του «MasterChef», καθώς συνταγή που κερδίζει σε θεαματικότητα δεν τη χαλάς. Παράλληλα, σκέφτονται στο Star στο β’ μισό σεζόν του 2025 να βάλουν και το ριάλιτι ερωτικών σχέσεων «Αγρότης μόνος ψάχνει».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα