Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ακήρυχτος πόλεμος εις το όνομα του πατρός από τον Καλλιάνο για όσους...

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η «βεντέτα» που έχει ανοίξει...

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

ΤV stars με το… στιλό στο χέρι

«Καυτή πατάτα» για τα κανάλια είναι τα συμβόλαια των δημοφιλών παρουσιαστών και δημοσιογράφων που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι

«Καυτή πατάτα» είναι τα συμβόλαια των δημοφιλών παρουσιαστών και των προβεβλημένων δημοσιογράφων για τις διοικήσεις των τηλεοπτικών σταθμών. Τα περισσότερα από αυτά θα πρέπει να έχουν ανανεωθεί έως το Πάσχα, καθώς τον Ιούνιο ρίχνει την αυλαία της η φετινή τηλεοπτική σεζόν.

liagkas 2

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις των στελεχών του προγράμματος του ΑΝΤ1 με τα τηλεοπτικά πρόσωπα των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις αρχές του καλοκαιριού.

Φήμες θέλουν η αρχή να έγινε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος βρίσκεται πριν από τις τελικές υπογραφές με το κανάλι του Αμαρουσίου για την ανανέωση νέου τριετούς συμβολαίου, που θα περιλαμβάνει την προβολή του «The 2 night show» αλλά και το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

arnaoutoglou30083

Πρόταση όμως νέου διετούς συμβολαίου έχει εκ νέου στα χέρια του ο «κύριος τηλεθέαση» Γιώργος Παπαδάκης.

papadakis 3Ο δημοσιογράφος, παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις του για αποχώρηση κάποια στιγμή από την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα», είναι ακμαιότατος τηλεοπτικά και η πρωινή, ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 πηγαίνει πάρα πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης, οπότε δεν έχει κανέναν λόγο προς το παρόν να κρεμάσει τα μικρόφωνά του…

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι βασικά στελέχη του σταθμού προωθούσαν, όπως ακούγεται, στην τηλεοπτική πιάτσα και ένα άλλο σχέδιο… Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων κυκλοφόρησε ένα σενάριο που ήθελε τον Γιώργο Λιάγκα να μετακομίζει στο «Καλημέρα, Ελλάδα» και να κάθεται δίπλα στη Μαρία Αναστασοπούλου, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα θα έπαιρνε τα ηνία του «Πρωινού» τις καθημερινές, στη θέση του Λιάγκα.

tsimitselis liagkas6894 Κάποιοι τότε έλεγαν ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα κρατούσε υψηλόβαθμη διευθυντική θέση στην ενημέρωση και θα έφευγε από το γυαλί και από μπροστά από την κάμερα. Τελικά το σενάριο αυτό έπεσε στο κενό, καθώς «Καλημέρα, Ελλάδα» χωρίς Παπαδάκη δεν γίνεται.

Ολα δείχνουν ότι ο πατριάρχης της πρωινής ζώνης θα είναι έως το καλοκαίρι του 2026 στην παρουσίαση του «Καλημέρα, Ελλάδα», διατηρώντας παράλληλα όμως και θέση συμβούλου ενημερωτικών εκπομπών στο ειδησεογραφικό τομέα του ΑΝΤ1.

Παράλληλα αρχίζουν και οι συζητήσεις του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση νέου διετούς συμβολαίου, που θα περιλαμβάνει τη θέση της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα, Ελλάδα».

MARIA ANASTASOPOULOU

Για τη συνέχεια της βραδινής εκπομπής της «Αρένας» όμως υπάρχουν αρκετά ερωτήματα… Και αυτό γιατί τα επεισόδια του ενημερωτικού μαγκαζίνο ήδη μειώθηκαν, καθώς αυτό έγινε από εβδομαδιαίο δεκαπενθήμερο, ενώ άλλαξε και η ημέρα προβολής του, από αργά το βράδυ της Τετάρτης σε βράδυ Κυριακής. Η εκπομπή προφανώς θα κάνει οριστικά φινάλε, αφού και τα ποσοστά τηλεθέασης δεν την ευνοούν.

fai skorda4210

Από την άλλη μεριά, στο τηλεοπτικό στρατόπεδο του ΣΚΑΙ εξετάζεται το συμβόλαιο της αγαπητής Φαίης Σκορδά. Η ξαφνική απώλεια του πατέρα της Δημήτρη, που έφυγε σε ηλικία 71 ετών από καρδιακή προσβολή στον ύπνο του, έχει συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό αλλά και στελέχη από τον τηλεοπτικό σταθμό του Νέου Φαλήρου.

faii skorda18925

Μάλιστα στην ιδιαίτερη πατρίδα της Σκορδά, στη βόρεια Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Ανω Πορόια Σερρών, όπου έγινε η κηδεία του πατέρα της, μετέβη, όπως λέγεται, και στέλεχος του Σκάι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τη συμπαράσταση του σταθμού προς το πρόσωπο της παρουσιάστριας. Στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ λέγεται ότι αυτή η κίνηση είναι και ενδεχομένως ένα μήνυμα για τις προθέσεις του καναλιού προς τη Φαίη Σκορδά όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου της, που λήγει το καλοκαίρι.

faii skorda18953

Πάντως, όπως ακούγεται, η Φαίη Σκορδά έχει δεχθεί αυτό το διάστημα τις πρώτες προτάσεις για την επόμενη σεζόν και, μάλιστα, από δύο τηλεοπτικούς σταθμούς. Η παρουσιάστρια πολύ σύντομα θα κληθεί να πάρει αποφάσεις αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...