«Σασμός»: Η εξαφάνιση του Αντρέα πυροδοτεί την οργή του Τηλέμαχου

Η Θοδώρα προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να προσεγγίσει τον Γιώργο που δείχνει να έχει πλέον αποστασιοποιηθεί

Η εξαφάνιση του Αντρέα, πυροδοτεί στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» την οργή του Τηλέμαχου που είναι σίγουρος ότι του έχει κάνει κακό ο Μαθιός και συνασπίζεται με τον Μανούσο Μουντάκη, έχοντας σχέδιο εναντίον του Μαθιού.

Ο Παύλος όσο είναι στο κρατητήριο, ανήσυχος για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, δέχεται μια επίσκεψη που του αλλάζει τη διάθεση. Την ίδια στιγμή όμως, η Μαρίνα ενημερώνει τον Αστέρη για μια άφιξη στο νησί που ανατρέπει και πάλι τις ισορροπίες στις ζωές τους.

Στο μεταξύ μια τηλεφωνική επικοινωνία του Χρήστου με την Εύα, τον κάνει να υποψιαστεί ότι κρύβει πολλά για την σχέση της με τον αδερφό της.

Η Θοδώρα προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να προσεγγίσει τον Γιώργο που δείχνει να έχει πλέον αποστασιοποιηθεί.

Την ίδια στιγμή η επιστροφή της Νάντιας στην Άνω Ποριά, δημιουργεί νέα προβλήματα. Η αντίδρασή της αφοπλίζει Μαθιό και Βασιλική. Ο Αντώνης προσπαθεί να πείσει τον Χρήστο για την αθωότητα του Παύλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.