Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

«Σασμός»: Η «Espresso» βρήκε τον επίγειο παράδεισο στην Κινέτα, όπου γίνονται τα τελευταία γυρίσματα της σειράς του Alpha

«Ηotel Σασμος»

Αν κάποιος δεν ήξερε τον λόγο που μέρος του καστ του «Σασμού» βρίσκεται στην Κινέτα, θα πίστευε ότι οι πρωταγωνιστές της πετυχημένης σειράς του Alpha παίρνουν μερικές ανάσες ανάπαυλας από τα πολύωρα και απαιτητικά γυρίσματα! Ομως, όπως πληροφορήθηκε η «Espresso», οι γνωστοί ηθοποιοί που ζούνε τηλεοπτικά τις αιματοκυλισμένες βεντέτες της Κρήτης δεν βρίσκονται σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σε θέα ξενοδοχεία της Αττικής στου «Κοκκίνη», στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας, για διακοπές, αλλά για γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων που θα δούνε οι τηλεθεατές τις επόμενες ημέρες από τον Alpha!

sasmoss04641

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», μετά το ρεπεράζ που έγινε σε πολλά ξενοδοχεία της Αττικής μέχρι να καταλήξουν στο συγκεκριμένο, οι συντελεστές έμειναν άφωνοι με τη μαγική θέα που προσφέρει η περιοχή. Οπως λένε και όσοι γνωρίζουν την περιοχή, το ξενοδοχείο που τελικά επέλεξε η παραγωγή θεωρείται το διαμάντι της δυτικής Αττικής και ένα από τα ξενοδοχεία που λειτουργούν non stop όλο τον χρόνο, λόγω επισκεψιμότητας τουριστών από ολόκληρο τον κόσμο. Τόσο ο περιβάλλων χώρος, με το ξενοδοχείο να είναι «κρεμασμένο» πάνω από τα βράχια της Κακιάς Σκάλας, όσο και η ιδιωτική παραλία προσφέρουν μοναδικές διακοπές, αλλά και σούπερ θέα!

sasmoss04642
Ο Δημήτρης Ημελλος, που υποδύεται τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη, την ώρα των γυρισμάτων στο ξενοδοχείο «Κοκκίνη»

Βεντέτες

Δεν ήταν μάλιστα λίγοι οι τουρίστες που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις κάμερες του τηλεοπτικού συνεργείου του «Σασμού» και ρωτούσαν να μάθουν για το στόρι της σειράς του Alpha, με όλους να μαθαίνουν για τις βεντέτες που εδώ και αιώνες στοιχειώνουν τα χώματα της Κρήτης! Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης θα φέρει τα πάνω κάτω με τις αποφάσεις του, ενώ οι Σταματάκηδες θα βρεθούν στο επίκεντρο. Συγκεκριμένα, η επιστροφή της Σάντρας έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά στο χωριό!

sasmoss0464

Παράλληλα, η απόφαση του εισαγγελέα να αποσύρει τη φύλαξη από τους Σταματάκηδες κινητοποιεί και πάλι τους εχθρούς τους, που προετοιμάζουν μεθοδικά την εκδίκησή τους. Η σειρά που καθήλωσε το κοινό, ωστόσο, κατεβάζει ρολά σύντομα, ενώ η ανάρτηση της Μαρίας Τζομπανάκη πριν από λίγες ημέρες για το οριστικό τέλος του «Σασμού» δημιούργησε κύμα μηνυμάτων συγκίνησης για τη σειρά που τόσο αγαπήθηκε. «Καθώς προχωράμε στον “αποχαιρετισμό” του “Σασμού”…» ήταν η φράση που γέμισε με θλίψη τους followers της για το επερχόμενο τέλος της σειράς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Γκαλά στο Λονδίνο με guests τη Φουρέιρα και την ανανεωμένη Τατιάνα Μπλάτνικ

Το Λονδίνο όπως κάθε Οκτώβριο έχει την τιμητική του,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...