Κυριακή, 23 Μαρτίου, 2025

Σούπερ σκάνδαλο με τον Σουηδό τραγουδιστή που κέρδισε τη Eurovision το 2015...

Για κέρατο και ξυλοδαρμούς κατηγορεί τον Σουηδό τραγουδιστή που...

Ο… Ιούδας του Στεφανάκου και ο Ουκρανός πολέμαρχος!

Κέρδος μέχρις εσχάτων! Η μάνικα στάζει χρυσό αλλά και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 23 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Κατά ένα συμπτωματικό τρόπο η μέρα θα σας...

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα στη Ρόδο: Η «λαίδη» της βρόμικης πολεοδομίας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν το σκάνδαλο διαφθοράς...

Χαμός στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

«Θα ήθελα να είσαι λίγο προσεκτική σε αυτά που λες στον αέρα»

Σε ρήξη ήρθαν η Κατερίνα Καινούργιου με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Οι δύο παρουσιάστριες ανέβασαν τους τόνους με αφορμή τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την υπόθεση του 3χρονου Άγγελου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτοί οι δύο άνθρωποι αυτή τη στιγμή έχουν τον πόνο τους, όλοι έχουν τον πόνο τους, πέρα από τη βιολογική μητέρα του παιδιού».

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ακόμα και αυτό που λες τώρα δεν το ξέρουμε, δεν την έχουμε ακούσει την ίδια να μιλάει. Είναι στη φυλακή».

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου κάνεις πλάκα τώρα ε; Το κάνεις για πλάκα αυτό τώρα;»

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Όχι δεν το κάνω για πλάκα. Επί της ουσίας κανείς δεν έχει μιλήσει ευθέως on camera από τους πρωταγωνιστές. Τη γνώμη της μάνας αυτή τη στιγμή δεν την έχουμε».

Κατερίνα Καινούργιου: «Θα ήθελα να είσαι λίγο προσεκτική σε αυτά που λες στον αέρα».

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Και εγώ θα ήθελα να με ακούς όταν μιλάω στον αέρα. Με αμφισβητούσες εχθές που ρωτούσα τον κύριο Νουλέζα, ότι ενδεχομένως δεν θα έπρεπε να πάρουν τον μπαμπά να πάει στην κηδεία και σήμερα βλέπουμε ως εξέλιξη ότι προκύπτει αυτό».

Κατερίνα Καινούργιου: «Κατερίνα, δεν αμφισβητώ κάποιον, κάνω μια συζήτηση και επειδή είστε όλοι προσωπικότητες δομημένες θέλω να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε για να σας προστατέψω. Και να προστατεύσω τον αέρα της εκπομπής. Δεν μπορούμε να λέμε ότι αυτή η μητέρα που έχει οδηγήσει το παιδί της στον τάφο, δεν έχει μιλήσει. Αυτή η μητέρα έχει καταθέσει στον εισαγγελέα».

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Μα εμείς δεν έχουμε πάρει θέση πάνω σε αυτό το θέμα. Δεν υπάρχουν νεότερα on camera από την πλευρά της μητέρας».

Κατερίνα Καινούργιου: «Διαφωνώ κάθετα, αλλά είναι η άποψή σου».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...

Σκύλος αξίας 5.250.000 ευρώ

Τα μαλλιά της κεφαλής του πλήρωσε Ινδός για να...

Το ζευγάρι Ελλήνων που… παράτησε τη Σαντορίνη και συστήνει στους Νεοζηλανδούς το ελληνικό σουβλάκι

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο θριαμβεύει στη μακρινή Νέα Ζηλανδία,...

Κόλαση η ζωή των κατοίκων γύρω από το Γ’ Νεκροταφείο, με τους τάφους να έχουν φτάσει στις εισόδους των σπιτιών

Μια εκκωφαντική «κραυγή» αγωνίας υψώνεται από τις γειτονιές γύρω...

Ανύπαντρες έβαλαν νυφικό για καλό σκοπό

Η showbiz ντύθηκε νυφούλα λέγοντας «Yes, I do». Οπως...