Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Ακλόνητη στο… τιμόνι του δελτίου στον Σκάι η Κοσιώνη

Παρά τις επίμονες φήμες

Παρά τις επίμονες φήμες που μιλούν για τριγμούς ανάμεσα στις σχέσεις του διευθύνοντος συμβούλου του Σκάι Κωνσταντίνου Ζούλα και της δημοσιογράφου σταρ του καναλιού Σίας Κοσιώνη, ο τηλεοπτικός σταθμός του Νέου Φαλήρου και συγκεκριμένα ηγετικά στελέχη στην πυραμίδα της διοίκησης ξεκαθαρίζουν, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, ότι η βασική παρουσιάστρια του σταθμού παραμένει ακλόνητη στο «τιμόνι» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Οπως διαβεβαιώνουν πηγές του σταθμού, η Σία Κοσιώνη εξακολουθεί να αποτελεί την «ψυχή» του δελτίου, με τη διοίκηση να εκφράζει την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπό της – παρά τα σενάρια περί ρήξης με κάποια από τα στελέχη του σταθμού. Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη αυτή την περίοδο ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό της, με αφορμή τη συμπλήρωση 19 ετών συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό του Νέου Φαλήρου. Το μόνο που απομένει, όπως επισημαίνουν αυτοί που γνωρίζουν καλά τα του Σκάι, είναι τα… τυπικά. Φυσικά, δεν μπορεί να αγνοηθεί η παρασκηνιακή διένεξη ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο του Σκάι Κωνσταντίνο Ζούλα και την παρουσιάστρια, με αφορμή διαφωνίες που αφορούν την κατεύθυνση, τη φιλοσοφία και τη σύνθεση του δελτίου.

Ειδικά στο κομμάτι του σχολιασμού λέγεται ότι η Σία Κοσιώνη έχει εκφράσει έντονη διαφωνία με τις επιλογές που επιχειρούν να «ανανεώσουν» την εικόνα του δελτίου. Οι παρουσίες που έχουν βάλει το πόδι τους στο δελτίο του σταθμού είναι συγκρουόμενες με τις «παραδοσιακές» παρουσίες που πλαισιώνουν το δελτίο εδώ και χρόνια, λέει στο περιβάλλον της η δημοφιλής δημοσιογράφος. Παρά τις εντάσεις, η διοίκηση του Σκαι, όπως λέγεται, έχει κάνει σαφές στον κ. Ζούλα ότι δεν προτίθεται να διαταράξει τη σχέση του με ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και σταθερά πρόσωπά του, όπως η Σία Κοσιώνη, που είναι και η ταυτότητά του.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα