Κακούρης και Λέχου ερωτευμένοι στην TV

«Οι θάλασσες μας χώρισαν»

Λεωνίδας Κακούρης και Κατερίνα Λέχου σε ένα ερωτικό τηλεοπτικό ταγκό! Η νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ, με τίτλο «Οι θάλασσες μας χώρισαν», βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ιφιγένειας Τέκου, θα έχει για πρωταγωνιστές δύο από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου!

Η εξαιρετική Κατερίνα Λέχου επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από έναν χρόνο απουσίας. Η ηθοποιός ύστερα από την υποχθόνια Δαμιανή, την οποία έπαιξε υπέροχα στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μάγισσα», αναλαμβάνει έναν ρόλο σε ένα ερωτικό τρίγωνο, με ιστορικό φόντο. Από την άλλη μεριά, ο υπέροχος Λεωνίδας Κακούρης συνεχίζει να αλλάζει πρόσωπα στο γυαλί με επιτυχία, από τον Δούκα Σεβαστό στις «Αγριες μέλισσες» και μετά τον συμβολαιογράφο Ιάκωβο του «Grand Hotel». Τώρα θα υποδυθεί τον μοιραίο άνδρα.

Δύο αδελφές, η Παρασκευούλα και η Ελπίδα, βρίσκονται σε διαρκή σύγκρουση από τα παιδικά τους χρόνια. Η μία όμορφη, λαμπερή, η άλλη χαμηλών τόνων και εσωστρεφής. Το πένθος θα πέσει σαν βαρύ σκοτεινό πέπλο στην οικογένειά τους και οι δύο αδερφές θα οδηγηθούν στην Κωνσταντινούπολη. Η Παρασκευούλα θα γνωρίσει τον Παύλο και θα αγαπηθούν πολύ και απόλυτα. Το ζευγάρι θα μετακομίσει στην Αλεξάνδρεια. Την ίδια στιγμή η Ελπίδα θα βρεθεί παράφορα ερωτευμένη με τον άντρα της αδελφής της. Ενα μοιραίο ερωτικό τρίγωνο αρχίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον