Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου, 2026

Ποπκόρν μην ξεχάσετε – Μπαράζ νέων παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση

Η ΕΡΤ «παίρνει κεφάλι» στη μυθοπλασία! Μπαράζ νέων παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση!

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Έπινα μέχρι σκασμού»

Για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής του, όταν έλαμπε μπροστά στις κάμερες ως αστέρι του ανδρικού συγκροτήματος Take That, μίλησε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, δηλώνοντας ότι ήταν τόσο βαθιά βυθισμένος στην εξάρτηση από το αλκοόλ που έπινε ένα μπουκάλι βότκα στην καθισιά του.

Παρτσαλάκης και Γεωργίου δεν χωρίζουν ποτέ

Η εκτίμηση είναι αμοιβαία, για αυτό θα συνεχιστεί η συνεργασία! Και στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «Μπλε ώρες» θα πρωταγωνιστήσει ο καλός ηθοποιός του θεάτρου μας Γιώργος Παρτσαλάκης.

Παράσταση με ουσία στις φυλακές Θηβών

Μια βαθιά συγκινητική θεατρική εμπειρία έζησαν πριν από λίγες ημέρες οι κρατούμενοι στο Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελεώνα Θήβας, όπου παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Μπουμπού» του Δημήτρη Μητσοτάκη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πασσά, με την υπέροχη Δήμητρα Κολλά στον ομώνυμο ρόλο.

«Τρομεροί γονείς»: Δείτε τα ξεκαρδιστικά teaser της νέας σειράς του ALPHA

Τρομεροί γονείς. Μια οικογένεια σαν όλες τις άλλες, όχι όμως μια κωμωδία σαν όλες τις άλλες.

Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά του Alpha, έρχεται να χαρίσει όχι μόνο γέλιο και συγκίνηση, αλλά και ρεαλιστικές καθημερινές οικογενειακές καταστάσεις!

Η Ναταλία και ο Στέφανος, ο Στέφανος και η Ναταλία, είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι μέσα στην τρέλα, τις αγωνίες, και το καθημερινό πηγαινέλα της ζωής. Είναι γύρω στα 45, παντρεμένοι και ισορροπούν μεταξύ οικογενειακής ζωής και επαγγελματικών υποχρεώσεων κρατώντας πάντα αναμμένη τη φλόγα του έρωτά τους!

Ο Στέφανος είναι σεναριογράφος και η Ναταλία είναι στέλεχος σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο. Έχουν γονείς, φίλους, γείτονες και κυρίως έχουν παιδιά… Τρία αγόρια που τους κάνουν δύσκολη και χαρούμενη τη ζωή. Τον Θωμά, που πάει Β’ Λυκείου και πρέπει σιγά σιγά να σοβαρευτεί, τον Ερμή που όταν παίρνουν τηλέφωνο από το σχολείο, τρέμουν για το τί θα ακούσουν πάλι, και τον μικρό Άλεξ που η ευφυία του γίνεται πολλές φορές επικίνδυνη.

Με κέφι και εφευρετικότητα ξεπερνούν τις δυσκολίες, με υπομονή και αγάπη «δένουν» σαν οικογένεια, με πάθος παραμένουν ερωτευμένοι.

Η ανατροφή τριών αγοριών δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά κι εμείς δεν έχουμε να κάνουμε με ένα τυχαίο ζευγάρι. Τους έχουμε εμπιστοσύνη, θα μεγαλουργήσουν. Μιλάμε για τους… Τρομερούς γονείς!

Παίζουν: Ευδοκία Ρουμελιώτη, Γιώργος Κριθάρας, Γιούλη Τσαγκαράκη, Κώστας Φιλίππογλου, Τάσος Δέδες, Μαρία Μοσχούρη, Άγγελος Νεράτζης, Κωνσταντίνος Πεσλής και οι μικροί Δημήτρης Μακρόπουλος και Ορέστης Μπάμπαλης.

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κικίδης

Παραγωγή: Primavisione

Τρομεροί γονείς! Σαν εκείνους κι εμείς!

Έρχεται στον Alpha.

Δείτε τα ξεκαρδιστικά teaser:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από σοκ σε σοκ η μάνα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Eνας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο δημοσιογράφος,...

Πένθος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Έχασε τη μητέρα του

Δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς έχασε τη...

Η αποκάλυψη Λούλη on air: «Ήταν κακοποιητικός» – Η αμηχανία των Σεργουλόπουλου – Μελιτά

Ο Χρήστος Λούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε γνωστό σκηνοθέτη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί.

Σπάνια εμφάνιση για την Αθηνά Ωνάση – Δείτε τη πιο λαμπερή και χαμογελαστή από ποτέ

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια εμφάνιση και έλαμπε μέσα στη μαύρη τουαλέτα της

Η μικρή κόρη των Μενεγάκη – Λάτσιου έγινε 18 και είναι ίδια η μαμά της

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στη δεύτερη κόρη της, Βαλέρια χρόνια πολλά καθώς είχε τα 18α γενέθλιά της.

«Υπάρχει προβληματισμός στον Alpha με τις επιδόσεις της Ναταλίας Γερμανού»

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» σχολιάζοντας τηλεοπτικά πρόσωπα.

Έξαλλος ο Κατσαρίδης με τον Ουγγαρέζο – Διέκοψε τη ροή της εκπομπής και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά

Ο Πάνος Κατσαρίδης διέκοψε για λίγο τη ροή του «Πρωινού» και εξέφρασε την ενόχλησή του με όσα λέει και γράφει για εκείνον ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Χώρισε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια μετά από έναν χρόνο σχέσης

Η γνωστή ηθοποιός χώρισε με τον σύντροφό της και γνωστό σκηνοθέτη μετά από έναν χρόνο σχέσης.