Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

«Το σόι σου»: Όσα θα δείτε στα νέα επεισόδια – Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα;

Όλες οι λεπτομέρειες

Η σειρά «Το σόι σου» που αγαπήθηκε όσο καμία καθώς «σκίζει» στις επαναλήψεις επιστρέφει με νέα επεισόδια.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι παρέα» και τον Αλέξη Μίχα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και προς το παρόν έχουν συμφωνήσει για 60 επεισόδια. Προσπαθούν η σειρά να βγει στον αέρα μέχρι τον Νοέμβριο και θα προβάλλονται δύο επεισόδια την εβδομάδα.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Επειδή η ιστορία Χαμπέων και Τριαντάφυλλων μεταφέρεται 6 χρόνια μετά, θα δούμε πλέον τον έφηβο Μένιο και γιο του Κωνσταντίνου από τον πρώτο του γάμο. Η παραγωγή, σύμφωνα με το queen.gr, μετά από οντισιόν έχει κατασταλάξει στον νεαρό ηθοποιό που θα τον υποδυθεί, αλλά δεν θα εμφανιστεί από τα πρώτα επεισόδια.

Αναζητείται επίσης το έφηβο κορίτσι που θα υποδυθεί τη Χαρά, την κόρη του Μιχάλη και της Όλγας ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μάθουμε και τα δύο πιο μικρά σε ηλικία παιδιά που θα υποδυθούν τον γιο της Αλίνας και του Διονύση αλλά και το εξάχρονο πλέον παιδί που θα υποδυθεί το παιδί που υιοθέτησαν Κωνσταντίνος και Αντωνία πριν το φινάλε της σειράς.

Στα τελευταία επεισόδια του 5ου κύκλου ο Σάββας και η Λυδία έχουν μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Η Αντωνία και ο Κωνσταντίνος μαζί με τον γιο τους μένουν στο πατρικό της οικογένειας Τριανταφύλλου, στην Κηφισιά, αφού ο Μενέλαος και η Αλεξάνδρα μένουν πια στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί μετακομίζουν και η Χαρούλα με τον Βαγγέλη, με τη δικαιολογία ότι εκείνη θα γιατροπορέψει τον θείο της Μάριο, που είναι στα τελευταία του, αλλά φυσικά ο κύριος σκοπός της είναι να βρίσκεται κοντά στη Λυδία σε αυτό το νέο της ξεκίνημα.

Ο Βαγγέλης, πριν φύγει, παραχωρεί την αλυσίδα κρεοπωλείων του στον Μιχάλη, λέγοντάς του πως είναι ο μόνος τον οποίο εμπιστεύεται για κάτι τέτοιο, ενώ η Μπέλα μετακομίζει στο πατρικό της. Από εκεί θα ξεκινήσουν και οι νέες ιστορίες, αφού οι ήρωες και οι ζωές τους, έχουν αλλάξει.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.




Μποζουκια Αθηνα