Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026

Έξω φρενών ο Γιώργος Λιάγκας: «Άμυαλε, δεν πείθεις κανέναν πια! Είναι ξεφτίλα!»

Ο Γιώργος Λιάγκας τα έβαλε με τον Στέφανο Παπαδόπουλο που έχει κατηγορήσει για παρενόχληση τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Η Άννα Φλωρινιώτη στην Espresso: Άρχισα να εργάζομαι για να μην πάρω...

Όταν η απώλεια έγινε βάρος ασήκωτο, η δουλειά έγινε τρόπος να αναπνέει. Η Αννα Φλωρινιώτη βυθίστηκε στο πένθος, όταν μέσα σε δύο χρόνια έχασε τον πατέρα της αλλά και τον αδερφό της ύστερα από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με ανάδρομο Δία – Το παρελθόν επιστρέφει

Η Βάσια Μαυράκη έκανε τις προβλέψεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας.

Περιζήτητη Ρίκα Διαλυνά

Με δύο διαφορετικές προτάσεις για την τηλεόραση και το θέατρο προσπάθησαν να μεταπείσουν την «αιώνια» καλλονή του ελληνικού σινεμά Ρίκα Διαλυνά γνωστά πρόσωπα, προκειμένου να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Με τρόμαξε η περιγραφή της Γερμανού για πρώην συνεργάτες»

Σχέσεις στο πλατό

Τη συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού στο Zappit και τον Γιώργο Σκρομπόλα σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου (17/1) η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της στο “Χαμογέλα και Πάλι”, εστιάζοντας σε όσα είπε η παρουσιάστρια για τις αιχμές από πρώην συνεργάτες της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως οι περιγραφές της συναδέλφου της τής προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση και έκανε σύγκριση με ένα παρόμοιο περιστατικό που είχε ζήσει η ίδια στο παρελθόν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Εμένα αυτή η περιγραφή με τρόμαξε λίγο, το “δεν έχω ιδέα, οι άλλοι είναι μπροστά μου μέσα στα γέλια και στις χαρές κι εγώ είμαι στον κόσμο μου και λέω πόσο μ’ αγαπάνε και πόσο με συμπαθούνε και ξαφνικά τρώω αυτόν τον παγωμένο “κουβά” στο κεφάλι”… αυτό με τρομάζει πάρα πολύ από τους ανθρώπους. Να είμαστε δηλαδή εμείς αυτή η ομάδα που είμαστε και ξαφνικά να γίνει αυτό; Με τρομάζει αυτή η ιδέα», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και συνέχισε, εξηγώντας γιατί στη δική της περίπτωση δεν το βίωσε το ίδιο έντονα: «Ας πούμε, όταν συνέβη κάτι παρόμοιο με μένα και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, δεν με σόκαρε, γιατί δεν είχα τέτοια σχέση δεμένη μαζί του. Εμείς που είμαστε τώρα εδώ παρέα, βγαίνουμε, λέμε τα εσώψυχά μας… αυτό καταλαβαίνω ότι έπαθε τώρα η Ναταλία».

Στη συνέχεια τόνισε πως τέτοια ζητήματα ξεπερνούν τα επαγγελματικά όρια και αφορούν κυρίως τις ανθρώπινες σχέσεις, σημειώνοντας ότι χρειάζεται και αυτοκριτική, ενώ χαρακτήρισε τις εντάσεις «τραυματικές» και χωρίς ουσιαστικό όφελος.

Κλείνοντας, ξεκαθάρισε τη θέση της για το τι πρέπει να μένει ιδιωτικό: «Η δική μου θέση είναι “τα εν οίκω μη εν δήμω”, εκτός αν έχεις να καταγγείλεις κάτι συγκεκριμένο. Εγώ δεν μπορώ τα γενικόλογα, τα “πέρασα δύσκολα”. Το “πέρασα δύσκολα” του καθένα είναι διαφορετικό. Όσο και να πιέστηκα, εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα βγω να αποκαλύψω τα… βασανιστήρια. Ό,τι έχει ειπωθεί για τη Ναταλία έχει βγει και τα έχει πει μόνη της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό: Με κορυφαίο οφθαλμίατρο η χήρα του Παναγόπουλου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του...

Ο… χάρτινος πύργος του εγχώριου life style

Οι τρεις εκδότες που διαμόρφωσαν κοσμοαντίληψη και τα έχασαν...

Στο χωριό του Δουρή

Ήταν 24 Φεβρουαρίου 1996, όταν ο Μανώλης Δουρής, ο...

Δ. Αβραμόπουλος για το διαζύγιο μετά από 30 χρόνια γάμου: «Δεν το βλέπω με πικρία»

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Βίβιαν Σπανούδη υπήρξαν παντρεμένοι...

Ιωάννα Τούνη: Έλληνες στη Σαουδική Αραβία την κατήγγειλαν στις Αρχές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για αναρτήσεις της

Επώνυμη καταγγελία που αφορά το περιεχόμενο αναρτήσεων της Ιωάννας...

Τα παθιασμένα φιλιά Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον σύζυγό της

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Πώς η Βίσση των 70 Μαΐων βγήκε στην ερωτική σύνταξη

Πώς η 70χρονη πλέον Άννα Βίσση κατάφερε να πάρει…...

«Πλήρωσε διατροφή να τελειώνουμε»

Η δικαστική κόντρα της Γουάντα Νάρα (φωτό) με τον...