Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026

Βουτιά στην παγωμένη λίμνη

Η βουτιά της Μαριαγάπης στην παγωμένη λίμνη της Σουηδίας....

Παπαράτσι …η Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του...

Από την Αυστραλία στο … J2US!

Στον νέο κύκλο του Just The 2 of Us ένα από τα ζευγάρια είναι και το μοντέλο Μαίρη Βυτινάρος με τον τραγουδιστή Steve Provis.

Η πρώτη θεατρική εμφάνιση της Τάνιας Τρύπη με την κόρη της Τζένη...

Μητέρα και κόρη δίνουν ραντεβού στη σκηνή του θεάτρου Βρετάνια. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη κοινή εμφάνιση της Τάνιας Τρύπη και της Τζένης Καζάκου, στην παράσταση «Με δύναμη από την Κηφισιά», που θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου.

Ελίνα Παπίλα: Απαντά στον Κατσαρίδη – «Δεν έχω θέμα με την κριτική, έχω θέμα με την κακοήθεια»

Απάντηση στην κακοήθεια

Η Ελίνα Παπίλα κάθισε το πρωί της Κυριακής (18/1) στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και αποφάσισε να απαντήσει δημόσια σε όσα ακούγονται για εκείνη το τελευταίο διάστημα.

Η κουβέντα με τη Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της κινήθηκε γύρω από πρόσωπα και θέματα που έχουν σχολιαστεί έντονα, όπως ο Γιώργος Λιάγκας, ο Πάνος Κατσαρίδης και η Νεφέλη Μεγκ.

Αρχικά, με χιούμορ αναφέρθηκε στη φράση που συζητήθηκε πολύ σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα: «Έχω κλείσει (για συνέντευξη) τον Χριστό».

Στη συνέχεια εξήγησε πως η δήλωση αυτή δεν προβλήθηκε ποτέ ολόκληρη, με αποτέλεσμα να παρερμηνευτεί και να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις.

«Δεν έπαιξε ποτέ αυτό που είπα. Όντως με ρώτησε η δημοσιογράφος έξω από το κανάλι αλλά ποτέ δεν έπαιξε. Αν έπαιζε, θα έβλεπαν ότι δεν είπα τίποτα με έπαρση. Μεταφράζεται έτσι κάτι που δεν είδε κανένας».

Η παρουσιάστρια μίλησε και για την κριτική που δέχεται κατά καιρούς για τις απόψεις και το ύφος της, ξεκαθαρίζοντας πως άλλο είναι η διαφωνία και άλλο η κακοπροαίρετη επίθεση.

«Έχω ακούσει ότι είμαι συντηρητική, ότι έχω παλιακές απόψεις. Είναι πάντα ανάλογα με το θέμα που συζητάς. Εγώ δεν έχω θέμα με την κριτική, να μου πει κάποιος ότι δεν του αρέσω. Έχω θέμα με την κακοήθεια».

Μάλιστα, ανέφερε και μια φράση του Γιώργου Καπουτζίδη που, όπως είπε, την άγγιξε ιδιαίτερα.

«Είχα ακούσει κάποια στιγμή τον Γιώργο Καπουτζίδη να λέει “δεν είναι όλα γνώμη, υπάρχει και η εξύβριση και η συκοφαντία” και πολύ με άγγιξε αυτό. Άλλο να πεις “δεν μου αρέσει” και άλλο να πεις “είναι αποτυχημένη”».

Σε άλλο σημείο, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και για όσα ακούστηκαν σχετικά με τον ΑΝΤ1 και το τέλος της εκπομπής της, επιμένοντας ότι δεν υπήρξε «κόψιμο».

«Στον ΑΝΤ1 δεν κόπηκε ποτέ η εκπομπή μου, ήταν προγραμματισμένο να πάει μέχρι τον Ιούνιο. Συνεχίζω και έχω εξαιρετικές σχέσεις με τα στελέχη».

Κλείνοντας, τόνισε ότι δεν σκοπεύει να αφήνει τη συνεχή συζήτηση γύρω από το όνομά της να επηρεάζει την προσωπική της ζωή.

«Την προηγούμενη εβδομάδα συζητούσανε αν είμαι αποτυχημένη παρουσιάστρια, αυτή την εβδομάδα αν είμαι παρουσιάστρια. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να το βάλω όλο αυτό στη ζωή μου».

Παράλληλα, εξήγησε ότι συχνά νιώθει μόνη απέναντι στα σχόλια, επειδή δεν έχει «μηχανισμό» να τη στηρίζει.

«Ίσως επειδή δεν έχω χρόνια εμπειρίας και δημοσίων σχέσεων, δεν έχω ανθρώπους να βγουν και να με υποστηρίξουν όταν μου “την πέφτουν”».

Τέλος, ξεκαθάρισε τη θέση της για την εικόνα που δημιουργήθηκε γύρω από ένα πρόσφατο βίντεο και τις τοποθετήσεις της.

«Φάνηκε ότι θυματοποιούμαι και έχω το πρόβλημα που έκανα αυτό το βίντεο. Εγώ δεν έβρισα ποτέ στο Real View, κάθε μία είναι υπεύθυνη για αυτά που λέει στην εκπομπή κάθε βράδυ. Δεν είναι διακαής μου πόθος να πάρω συνέντευξη από τον Γιώργο Λιάγκα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurovision 2026: Το μήνυμα του Good Job Nicky μετά τη νίκη του Ακύλα – Το σχόλιο της Αλιμπέρτη

Ο Good Job Nicky έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να κερδίσει το εισιτήριο για τη Eurovision αλλά δεν τα κατάφερε.

Τα παθιασμένα φιλιά Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον σύζυγό της

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Διεγνώσθη με καρκίνο ο Νίκος Μέλλος – Η φωτό στο νοσοκομείο και το μήνυμα του ηθοποιού

Ο Νίκος Μέλλος, ο Άρης της σειράς «Η γη της ελιάς» έδωσε μάχη με τον καρκίνο και έκανε ένα ποστ με φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.

Αποκλειστικό: Με κορυφαίο οφθαλμίατρο η χήρα του Παναγόπουλου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του...

Ρημάζει το σπίτι της Χρονοπούλου

Στην Παιανία, σε μια ήσυχη και σχεδόν ξεχασμένη γειτονιά, υπάρχει ένα σπίτι που μοιάζει να αναστενάζει.

Σωτήρης Τζεβελέκος: Δε θα πιστέψετε πόσο χρονών είναι – Η καριέρα και ο γάμος με την Έφη Θεοδώρου

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στην καριέρα του και στην απόφασή του να σταματήσει τη δουλειά.

Η Φαίη Σκορδά στη Ρώμη με τον σύντροφό της για του Αγίου Βαλεντίνου

Η Φαίη Σκορδά γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο στην Ιταλία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη.

Έξω φρενών ο Γιώργος Λιάγκας: «Άμυαλε, δεν πείθεις κανέναν πια! Είναι ξεφτίλα!»

Ο Γιώργος Λιάγκας τα έβαλε με τον Στέφανο Παπαδόπουλο που έχει κατηγορήσει για παρενόχληση τον Γιώργο Μαζωνάκη.