Ποπκόρν μην ξεχάσετε – Μπαράζ νέων παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση

Μπαράζ νέων παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση

Η ΕΡΤ «παίρνει κεφάλι» στη μυθοπλασία! Μπαράζ νέων παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση!

Τη στιγμή που το έκτο και τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής «Η μεγάλη χίμαιρα» θα προβληθεί την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στις 22.00, από την ΕΡΤ1 και θα είναι διαθέσιμο από το Σάββατο, στις 00.01, στο ERTFLIX, η κρατική τηλεόραση χτυπά με ένα «πακέτο» νέων παραγωγών, που απλώνεται από τη μυθοπλασία έως τον αυτοσχεδιασμό και το μουσικό ντοκιμαντέρ, με πρεμιέρες σε ΕΡΤ1 και ERTFLIX. Στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της ΕΡΤ μια δραματική σειρά, μια νέα βραδινή εκπομπή και ένα ντοκιμαντέρ που φωτίζει τις γυναίκες του ρεμπέτικου.

Ετσι, από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου θα δούμε στο ERTFLIX τη μίνι, δραματική σειρά οχτώ επεισοδίων «Αύριο», υπογεγραμμένη από τον Γιώργο Γκικαπέππα. Η ιστορία παρακολουθεί την αγωνιώδη επιχείρηση διάσωσης ενός ζευγαριού που χάνεται σε έναν ποταμό. Πριν από την πλημμύρα η Αστυνομία βρίσκει ένα μοναδικό στοιχείο πάνω από το φαράγγι: Ενα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο. Στους βασικούς ρόλους εμφανίζονται, μεταξύ άλλων, οι Στεφανία Γουλιώτη και Χρήστος Λούλης, ενώ συμμετέχουν και εθελοντές διασώστες.

Το ίδιο βράδυ στην ΕΡΤ1 κάνει πρεμιέρα, στις 22.00, η νέα εκπομπή «Εκτός σχεδίου», με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη σε ρόλο σκηνοθέτη-καθοδηγητή. Πρόκειται για κωμωδία που γυρίζεται ζωντανά μπροστά σε κοινό, χωρίς προκαθορισμένο σενάριο και στηρίζεται στον αυτοσχεδιασμό. Οι ηθοποιοί οδηγούνται αιφνιδιαστικά μέσω ακουστικού, ενώ ο παρουσιαστής παρακολουθεί ένα παιχνίδι να στήνεται μπροστά του.

Επίσης, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, στις 19.00, θα προβληθεί στην ΕΡΤ το ντοκιμαντέρ «Οι κυρίες του ρεμπέτικου». Η εκπομπή ρίχνει φως σε ένα κομμάτι της μουσικής ιστορίας που έμεινε στο περιθώριο. Η σειρά οκτώ μουσικών ντοκιμαντέρ «Οι κυρίες του ρεμπέτικου», με την Ηρώ Σαΐα στην παρουσίαση, επιχειρεί να σκιαγραφήσει τη ζωή και το έργο γυναικών που σημάδεψαν το ρεμπέτικο σε ανδροκρατούμενες εποχές. Κάθε επεισόδιο εστιάζει σε μια εμβληματική μορφή, από τη Ρόζα Εσκενάζυ έως τη Σωτηρία Μπέλλου, ενώ η παρουσίαση «δένει» και με σύγχρονες εκτελέσεις τραγουδιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

SOS στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Έκλεισαν την παραλία για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα

Θέση για τις παρανομίες που αφορούν το ξενοδοχείο-φάντασμα της...