Πλαφόν τηλεθέασης από τον νέο διευθυντή Προγράμματος του Open, Θέμη Μάλλη

Φημολογείται ότι όσες εκπομπές είναι κάτω από 4% στο Open δεν θα συνεχίσουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Ο Θέμης Μάλλης… έχει σηκώσει τα μανίκια! Μέσα στο επόμενο διάστημα ο νέος διευθυντής Προγράμματος του Οpen θα επιχειρήσει σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα του ανοιχτού καναλιού, με σκοπό να αυξήσει την τηλεθέαση στο γενικό σύνολο!

Μάλιστα, φημολογείται ότι όσες εκπομπές είναι κάτω από 4% στο Open δεν θα συνεχίσουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς το κανάλι έχει αυξήσει τη θεαματικότητά του και ειδικά οι ενημερωτικές εκπομπές και το δελτίο ειδήσεων, όπου «χτυπούν» και διψήφια νούμερα θεαματικότητας. Ετσι, τα πρόσωπα της ενημέρωσης μπορούν να κοιμούνται ήσυχα, αφού είναι αυτά που στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης του σταθμού. Κακά τα ψέματα, πλέον στον Θέμη Μάλλη πέφτει κυρίως το βάρος να κρίνει και να αποφασίσει το μέλλον των ψυχαγωγικών εκπομπών του καναλιού. Μάλιστα, στην πλειονότητάς τους, φέρνουν αρκετά χαμηλά νούμερα και πολλές φορές δεν ακουμπάνε ούτε το 3%, τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο. Ο Μάλλης πρέπει να διασώσει την ψυχαγωγία στο Open, τη στιγμή που ακούγεται ότι ο γενικός διευθυντής Τηλεόρασης και διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open Χρήστος Παναγιωτόπουλος θέλει το κανάλι να στραφεί περισσότερο ή εξ ολοκλήρου στην ενημέρωση.

Στο διά ταύτα, ο Μάλλης πρέπει να δει τι θα κάνει με το «Εδώ TV!» και το «Real View», όπου τα πράγματα είναι αρκετά πεσμένα, ειδικά για το δεύτερο μαγκαζίνο, που τις περισσότερες ημέρες είναι κολλημένο κάπου κοντά στο 2%. Ωστόσο, λόγω της σχέσης του Θέμη Μάλλη με τα προγράμματα, αφού είναι «παιδιά» της Barking Well Media, είναι πιθανό να τους δοθεί μία παραπάνω ευκαιρία, έστω και με λιγότερο τηλεοπτικό χρόνο, για να ανεβάσουν τα ποσοστά τους μέσα στην επόμενη σεζόν και στο αναδιαμορφωμένο πρόγραμμα του Open.

Τι θα γίνει, όμως, με τις δύο ψυχαγωγικές εκπομπές του Open που είναι εσωτερικής παραγωγής; Με το «Ωρα για ψυχαγωγία» και τo «Ραντεβού το ΣουΚου», που και αυτές δίνουν μάχη με την τηλεθέαση; Ο Μάλλης θα επιχειρήσει, όπως λέγεται, εκτεταμένες αλλαγές, για να μην εκτοπιστεί καμία εκπομπή από το πρόγραμμα του Open και να λήξουν όλες οι εκπομπές ήσυχα και ωραία το καλοκαίρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...