Με χαμόγελο αλλά και… διπλωματία εμφανίστηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μπροστά στις κάμερες, μιλώντας για το τηλεοπτικό του μέλλον και τη σύντομη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα —μια συνεργασία που συνέπεσε με τη φορτισμένη ημέρα της κηδείας της Μαρινέλλας. Στις δηλώσεις του στο «Breakfast@Star» και στον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο, ο παρουσιαστής κράτησε χαμηλούς τόνους για το τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη σεζόν, αποφεύγοντας να αποκαλύψει αν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δε πρόκειται να πω τίποτα. Βαίνουν όλα καλώς», δήλωσε αρχικά, ενώ ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να πω για τις αλλαγές στο OPEN. Υπάρχει πολυπληθής διοίκηση, οπότε αυτή, αν θέλει, θα απαντήσει. Καταλαβαίνω που ρωτάτε, αλλά καταλαβαίνετε ότι κι εγώ είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλήσω. Εγώ είμαι πάρα πολύ happy. Μου αρέσουν όλα τα σενάρια, το θέμα είναι οι άνθρωποι να κάνουν αυτό που θέλουν… Δεν έχουμε συζητήσει αν θα συνεχιστεί η συνεργασία μας με την Ιωάννα Μαλέσκου και του χρόνου…».

Παρά το «πέπλο» μυστηρίου, ο ίδιος έδωσε ένα μικρό στίγμα για το μέλλον του: «Του χρόνου θα είμαι στο OPEN. Το αγαπώ το Σαββατοκύριακο. Είναι η πέμπτη χρονιά φέτος που το κάνω, αν χρειαστεί να διαλέξω ανάμεσα σε καθημερινό και σαββατοκύριακο, δε ξέρω τι θα διαλέξω. Προς το παρόν δε χρειάζεται». Και όταν ήρθε η στιγμή για το… καυτό δίλημμα ανάμεσα σε Ελίνα Παπίλα και Ιωάννα Μαλέσκου; Ο Κωνσταντάρας δεν «τσίμπησε»: «Με την Ελίνα Παπίλα είχαμε όντως ωραία χημεία. Ήταν πάρα πολύ ωραία συνεργασία. Εκεί βρεθήκαμε, δεν είχαμε πολλά πολλά. Χάρηκα όμως πάρα πολύ. Την απόλαυσα αυτή τη συνεργασία και νομίζω κι εκείνη και χαίρομαι που είχε ανταπόκριση από τον κόσμο. Δεν θα απαντήσω στο δίλημμα Μαλέσκου ή Παπίλα, είναι… πονηρό».
