MegaΛΗ πρόταση για τους«Ράδιο Αρβύλα»

Και ο χορός των μεταγραφών δεν λέει να τελειώσει… Ακόμη και στη σάτιρα θα γίνουν μεταγραφές.

Και ο χορός των μεταγραφών δεν λέει να τελειώσει… Ακόμη και στη σάτιρα θα γίνουν μεταγραφές.

Οι αγαπημένοι «Ράδιο Αρβύλα» ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν τους, ως συνήθως, λίγο πριν από το Πάσχα για να ξεκινήσουν τις πρόωρες καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μαζί με τη σεζόν, ωστόσο, τελείωσε και το συμβόλαιό τους με τον ΑΝΤ1. Αν και οι συζητήσεις με τον Αντώνη Κανάκη έχουν ουσιαστικά αρχίσει από πέρσι, το επίσημο κομμάτι τους αναμένεται σύντομα. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι συζητήσεις αυτές θα είναι τυπικές και η συνέχεια των «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 είναι δεδομένη, ένα άλλο κανάλι έρχεται να αλλάξει τα πράγματα.

Το Mega έχει ανταγωνιστική διάθεση, γιατί θέλει να ενισχύσει ακόμα πιο πολύ τη σάτιρα στο ψυχαγωγικό πρόγραμμά του, πέρα από τον επιτυχημένο Λάκη Λαζόπουλο και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Ο σταθμός φαίνεται ότι μπαίνει στη διεκδίκηση του τηλεοπτικού τρίο την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι το Mega δεν σκοπεύει να τους δελεάσει μόνο με το οικονομικό κομμάτι, αλλά και παραχωρώντας τους μπόλικες ελευθερίες. Κάτι που είναι πολύ δελεαστικό, γιατί μπαίνουμε και επίσημα σε προεκλογική περίοδο, οπότε θα αρχίσουν οι πιέσεις από τα διάφορα πολιτικά κέντρα εξουσίας και όχι μόνο. Σε κάθε περίπτωση, δεν μιλάμε για μια κλεισμένη μεταγραφή. Γιατί οι «Ράδιο Αρβύλα» είναι σίγουρα από τα σημαντικότερα ατού του ΑΝΤ1 στη βραδινή ζώνη και δεν πιστεύουμε ότι το κανάλι θα τους αφήσει να φύγουν, χωρίς πρώτα να δώσει τη μάχη του και να τους εξασφαλίσει πρώτα απ’ όλα πλήρη ελευθερία έκφρασης.

Emily in Greece!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Κεφαλονιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 19χρονης – «Η Μυρτώ μου θα έρθει σπίτι, δεν έφυγε»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κέντρο του Αργοστολίου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Νάντια Φαρές – Βρέθηκε στον πάτο της πισίνας

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Γαλλίδα ηθοποιός Νάντια Φαρές, η οποία έγινε διάσημη μέσα από την ταινία «Πορφυρά ποτάμια» δίπλα στον Βενσάν Κασέλ και τον Ζαν Ρενό