Μπαμπάς και κόρη θα μπλέξουν με… «Δυο μαύρα πουκάμισα». H κόρη του Μένιου Σακελλαρόπουλου, η όμορφη Κορίνα, έγινε ηθοποιός και παίζει στη νέα σειρά του Mega «Δυο μαύρα πουκάμισα» που στηρίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του πατέρα της.
- Της Μαρίας Ανδρέου
Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega ο αθλητικός ρεπόρτερ και συγγραφέας Μένιος Σακελλαρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega». Ο δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για το βιβλίο του «Δυο μαύρα πουκάμισα» που μεταφέρεται στο γυαλί, αλλά και για τη θυγατέρα του που πρωταγωνιστεί στη φιλόδοξη σειρά με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον Αντώνη Μυριαγκό και τη Μαριάννα Κιμούλη.

«Τη Δευτέρα το βράδυ είχαμε την avant-première και, μόλις ξεκίνησε, με έπιασαν τα κλάματα και δεν μπορούσα να σταματήσω. Εχω γράψει 23 βιβλία, έχουν πρηστεί τα δάχτυλά μου από το γράψιμο. Είναι, λοιπόν, το πρώτο “παιδάκι” που βγαίνει έξω στο γυαλί και η συγκίνηση είναι πολύ μεγάλη, γιατί ξαφνικά βλέπεις τους χάρτινους ήρωες να είναι μπροστά σου και να χτυπάνε μπροστά σου στην οθόνη» είπε αρχικά ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και πρόσθεσε: «Οταν είδα τον Μανούσο στη σειρά, τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, ένιωσα ότι είναι ο κανονικός Μανούσος. Το συναίσθημα ήταν πολύ έντονο». Και τότε ο συγγραφέας αποκάλυψε «στον αέρα» για την κόρη του: «Εχουν γίνει σφαγές βιβλίων. Υπάρχουν βιβλία που γίνονται σειρές και σφαγιάζονται. Αυτό δεν είναι πάντα στο χέρι σου γιατί εσύ δίνεις το βιβλίο και μετά το παίρνει ο σεναριογράφος και το “ντύνει”. Στη σειρά παίζει και η κόρη μου, κάνει έναν μικρό ρόλο και είναι η πρώτη της φορά» κατέληξε.

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, αγαπητός στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, έχει και ένα ευρύ αναγνωστικό κοινό να τον ακολουθεί μέσα από τα βιβλία του. Στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται η σύζυγός του, η Αγγελική Χατζηστυλιανού, με την οποία είναι παντρεμένος από το 1995. Η γνωριμία τους έγινε έναν χρόνο νωρίτερα, το 1994, όταν εκείνη εργαζόταν ως μοντέρ στην τηλεόραση. Η επαγγελματική αυτή συνάντηση αποτέλεσε την αρχή μιας σχέσης ζωής. Το ζευγάρι δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια και απέκτησε δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Κορίνα, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη χαρά και προτεραιότητά του.
Η Κορίνα Σακελλαροπούλου, κόρη του δημοσιογράφου, αγαπά από πολύ μικρή ηλικία την τέχνη του θεάτρου. Μάλιστα ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με το θέατρο μέσα από παιδικές παραστάσεις.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









