Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Το made in Greece 48ωρο της πρώτης κυρίας της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν

❱❱ Το «μενού» που προετοίμασαν Σίσσυ Παυλοπούλου και Περιστέρα ΜπαζιάναΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Δύο κυρίες, η Σίσσυ Παυλοπούλου και η Περιστέρα Μπαζιάνα, ετοίμασαν από κοινού το πρόγραμμα της Μπριζίτ Μακρόν στο 48ωρο της παραμονής της στην Αθήνα.

Καφέ στο Βυζαντινό Μουσείο, γεύμα στο Μουσείο Ακροπόλεως, βόλτα στην Αρχαία Αγορά αλλά και ξενάγηση στον Βράχο της Ακρόπολης περιλαμβάνει το «μενού» των τριών κυριών. Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, που έρχεται την Πέμπτη στην Αθήνα, θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τόσο τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας Σίσσυ όσο και την Περιστέρα του Αλέξη Τσίπρα.

Οι τρεις τους θα περιηγηθούν στην Αθήνα, σε ένα παράλληλο πρόγραμμα με εκείνο του Γάλλου προέδρου, που ίσως, όπως μαθαίνουμε, περιλάβει και ένα δείπνο στο ρεστοράν Στροφή κοντά στην Ακρόπολη. Η Μπριζίτ λέγεται πως λατρεύει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, για τον οποίο έχει διαβάσει πολύ, ενώ η παρουσία της στην Αθήνα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την προβολή της χώρας, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο δημοφιλές στη Γαλλία, το οποίο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φωτορεπόρτερ, όπως συνέβη πρόσφατα και κατά την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Παρίσι. Μπριζίτ, Σίσσυ και Περιστέρα αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις περισσότερο από τους συζύγους τους, οι οποίοι θα πουν αυτά που λένε πάντα!

Η Καλλονή «σύντροφος» του Γιώργου Κασαπίδη

kasapidis2 0

❱❱Βόλτα με τη «σύντροφό» του έκανε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κασαπίδης. Η αγαπημένη του ακούει στο εκπληκτικό όνομα Καλλονή και είναι το άλογό του, που του κρατάει ωραία συντροφιά τις Κυριακές στο χωριό. Ο Γιώργος πήρε λοιπόν την Καλλονή του και περπάτησαν μαζί στο δάσος της Ι. Μ. Αγίου Αθανασίου Εράτυρας. Την ίδια στιγμή στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης πέρασε το Σαββατοκύριακό του «συντρώγοντας» με τη σκυλίτσα του φίλου του Λευτέρη Σκιαδά, την όμορφη Κλοκλό!

Βόλτες με τη μαμά

❱❱Μετά το «καλοκαίρι που ήρθε» για την Αγγέλα Σιδηροπούλου, όπως λέει το πρώτο της τραγούδι που ήδη κυκλοφόρησε, ήρθαν και οι βόλτες με τη μαμά. Η όμορφη κόρη της Κατερίνας Παπακώστα, η Αγγέλα, παρέα με τη μητέρα της πήγε στο Ηρώδειο και παρακολούθησε την παράσταση «Sweeney Todd, ο δαιμόνιος κουρέας της Fleet Street». Η Αγγέλα εκτός από τραγουδίστρια είναι και ηθοποιός, οπότε οι καλές παραστάσεις πρέπει να είναι μέσα στο καλλιτεχνικό πρόγραμμά της.

«Οπα» και τσάμικο 

antonioy

❱❱Η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου (φωτό), ακομπλεξάριστη κι ωραία, έσυρε τον χορό πρώτη στις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων του νομού της. Το παραδοσιακό γλέντι διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλίτσας, αποχαιρετώντας το καλοκαίρι. Εκεί, λοιπόν, η Μαρία το ‘ριξε στο τσάμικο…

(!)

Ο Μικέλης Χατζηγάκης, γιος του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Σωτήρη Χατζηγάκη, παρέα με την κορούλα του Ελισάβετ, πήγε βόλτα στα πυκνά δάση και στα ποτάμια του νομού του.
Ο Μικέλης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με τη Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές, ήδη συμμετέχει ενεργά στο κόμμα ως εμπειρογνώμονας στο κυβερνητικό πρόγραμμα, στον τομέα των «κόκκινων» δανείων.

Φέτος αφιέρωσε όλο το καλοκαίρι σε περιοδείες στον ορεινό όγκο του νομού Τρικάλων, για να ακούσει τα προβλήματα των πολιτών και να μεταφέρει το μήνυμα της ανανέωσης και της επερχόμενης πολιτικής αλλαγής.

Σε ένα διάλειμμα από τις πολιτικές υποχρεώσεις του βρήκε την ευκαιρία να κάνει πεζοπορία στο ποτάμι και να απολαύσει το υπέροχο ελατόδασος του Περτουλίου. Ο νεαρός Τρικαλινός οικονομολόγος, ο οποίος σύντομα αναχωρεί για τη Βοστόνη, για να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό του στο Χάρβαρντ, υποσχέθηκε στους φίλους του στα Τρίκαλα πως θα οργανώσει και γκρουπ Αμερικανών και ξένων συμφοιτητών του για να επισκεφθούν το… μαγικό Περτούλι πολύ σύντομα.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...