Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Φρούριο» η γαλλική πρεσβεία για τη φιλοξενία του ζεύγους Μακρόν!

❱❱ Απροσπέλαστη για δύο μέρες η Βασιλίσσης Σοφίαςμε αφορμή τη διήμερη επίσκεψη του προέδρου ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η γαλλική πρεσβεία από σήμερα γίνεται… φρούριο! Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα επιλέξει για τη διήμερη διαμονή του τα ενδότερα της πρεσβευτικής κατοικίας. Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ θέλουν να βρίσκονται σε «γαλλικό έδαφος», παρέα με τους συμπατριώτες τους που υπηρετούν στην πρεσβεία, οπότε διάλεξαν αυτή την ασφαλή λύση για την παραμονή τους στην Αθήνα και όχι κάποιο από τα ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος, όπως συνηθίζουν οι ηγέτες που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Στην πρεσβεία, μάλιστα, έχουν στρωθεί ήδη τα κόκκινα χαλιά της υποδοχής και η Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής, τόσο την Πέμπτη όσο και της Παρασκευή, θα είναι απροσπέλαστη. Ο Εμανουέλ Μακρόν, ως γνωστόν, φτάνει στην Αθήνα αύριο Πέμπτη στις 13.00 και θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Γαλλίας θα μιλήσει από τον βράχο της Πνύκας και θα ακολουθήσουν επίσκεψη στη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή και δεξίωση με τη συμμετοχή της γαλλικής κοινότητας της Αθήνας. Παράλληλο πρόγραμμα με άξονα την Ακρόπολη θα ακολουθήσει και η πρώτη κυρία της Γαλλίας, η Μπριζίτ Μακρόν.

Εξιτήριο για τον Βούτση

4194058

Σήμερα, το πιθανότερο, βγαίνει από το 251 Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου νοσηλεύεται μετά το μπαϊπάς που έκανε, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης (φωτό). Η ανάρρωσή του θα συνεχιστεί στο σπίτι, αλλά, όπως μαθαίνουμε, ο ίδιος ανυπομονεί να επιστρέψει στη Βουλή και στο γραφείο του. Βέβαια, ο πρόεδρος ήταν τυχερός μες στην ατυχία του, καθώς πρόλαβε και «διέγνωσε» μόνος του το πρόβλημά του με την καρδιά. Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια των διακοπών του διαπίστωσε ότι είχε δυσκολίες στον καθημερινό περίπατό του, γεγονός που τον έβαλε σε υποψίες. Ετσι, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ταχύτατα τον διαγνωστικό έλεγχο και στη συνέχεια να οδηγηθεί στο χειρουργείο, με τους γιατρούς πλέον να του συνιστούν ηρεμία και δίαιτα. Για το κάπνισμα, δεν μιλάμε, γιατί ο Νίκος Βούτσης είναι περιστασιακός και όχι μόνιμος καπνιστής.

Θα το καταγράψω μόνο ως εικόνα και θα το αφήσω ασχολίαστο. Στοίβα η «Αυγή», το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, χθες στο αστυνομικό φυλάκιο της εισόδου της Βουλής. Ετσι για να το αισθάνονται, βρε παιδί μου, και οι επισκέπτες μπαίνοντας ότι πρόκειται για «αριστερή» Βουλή. Ομως εκτός από αυτές τις εικόνες «σημειώσαμε» κι άλλες πολύ όμορφες. Στο γραφείο του μπαμπά, που δουλεύει στη Βουλή, βρέθηκαν τα παιδιά πολιτικού παράγοντα του Κοινοβουλίου. Τα σχολεία είναι ακόμη κλειστά και ως εκ τούτου ο μπαμπάς έκανε ο ίδιος «μπέιμπι σίτινγκ» στα δυο του παιδιά, μαθητές του δημοτικού. Τα παιδάκια όσο τον περίμεναν ζωγράφιζαν στα χαρτιά τους, πλάι στο γραφείο του προέδρου της Βουλής.

Ξετρελάθηκε με τη γιαγιά!

bdca5c2b6e45076e1e1bd93caeda1089 2

Το διασκέδαζε -ως φαίνεται- χθες το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Αλλιώς δεν εξηγείται το βιντεάκι που ανέβασε στο YouTube με αποσπάσματα από πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι. Το βίντεο παρουσιάζει μια 90χρονη γριούλα, κάτοικο της Πλάκας, που αποδείχθηκε θαυμάστρια του πρωθυπουργού. Λέει λοιπόν -για τον Αλέξη της- σε δημοσιογράφο η γιαγιά που παίρνει 360 ευρώ σύνταξη: «Πρώτα ο Τσίπρας και μετά εμείς. Τον αγαπώ πολύ και δεν θέλω να κουνηθεί τρίχα του. Εχω το μπαστούνι, κι ας τολμήσει να τον πειράξει κανένας». Με το που την άκουσε ο Δημήτρης, ξετρελάθηκε. Σου λέει, «ας κρατήσω αυτές τις αποδείξεις από την αγάπη του λαού προς τον ηγέτη του. Μπορεί στο μέλλον να είναι συλλεκτικές»!

(!)

 kato thavmastiko img 4043

«Πρόταση γάμου» με μπουκέτο από λουλουδάκια του αγρού δέχτηκε στους Λειψούς όπου πήγε ο Νίκος Παππάς. Ο υπουργός Ψηφιακής πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης βρέθηκε στο νησάκι, στο πλαίσιο της δράσης «Παροχή δωρεάν κινητής ευρυζωνικής σύνδεσης στους μόνιμους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας». Εκεί τον υποδέχτηκε λουλουδάτη μια νεαρή όμορφη Λειψιωτοπούλα. Κοκκίνισαν από συστολή τα μαγουλάκια του υπουργού, καθώς είθισται τα άνθη να τα προσφέρουν οι άντρες στις γυναίκες και όχι το αντίθετο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...