Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Για βαφτίσια και χαρές στο νησί των ιπποτών ο Καραμανλής

❱❱ Ο πρώην πρωθυπουργός πήγε στη Ρόδο για χάρη του Αντώνη και της Εύης ΚαμπουράκηΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Στα λαμπερά βαφτίσια των διδύμων του Αντώνη και της Εύης Καμπουράκη βρέθηκε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στην αγαπημένη του Ρόδο.

Η βάφτιση των παιδιών του Αντώνη Καμπουράκη, προέδρου της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου, έγινε στο παρεκκλήσι του «Rodos Palace», στον Αγιο Βασίλειο.
Τα διδυμάκια, αγόρι, κορίτσι, πήραν αντιστοίχως τα ονόματα Βασίλης-Παΐσιος και Βαλασία-Τσαμπίκα. Τον Βασίλη-Παΐσιο βάφτισε ο παππούς του Βασίλης και τη Βαλασία-Τσαμπίκα η γιαγιά της και η θεία της Μαίρη. Μετά τα βαφτίσια ακολούθησε πάρτι μέχρι πρωίας.

Παρέα με τους κολλητούς του Γιάννη και Χριστίνα Βαληνάκη, ο Κώστας Καραμανλής και οι δεκάδες καλεσμένοι του Αντώνη Καμπουράκη γλέντησαν με τους Αντώνη Ρέμο, Νατάσα Θεοδωρίδου και Σταμάτη Κόκοτα.
Ο Αντώνης και η Εύη έχουν ακόμη ένα παιδί, την Αναστασία, που κατά τη διάρκεια της βραδιάς έκανε κολλητή παρέα με τον Αλέκο και την Αλίκη Καραμανλή. Νονοί της Αναστασίας είναι το ζεύγος Βαληνάκη.

Ο 98χρονος αριστοκράτης και η Μπριζίτ Μακρόν

fgdf 1

❱❱Γυναίκες-μοντέλα «φρουρούσαν» την Μπριζίτ Μακρόν σε όλη τη διάρκεια της ξενάγησής της στην Αθήνα και στα μουσεία. Αγρυπνες φρουροί ακριβώς πίσω από την πρώτη κυρία. Η σύζυγος του Γάλλου προέδρου στη βόλτα που έκανε στην οδό Ερμού τυχαία μπήκε στο κατάστημα υφασμάτων και ένδυσης Αλεξανδράκης και έκπληκτη είδε να την υποδέχεται με άψογα γαλλικά ο γαλλοτραφής ιδιοκτήτης του καταστήματος, 98 ετών σήμερα. Το συγκεκριμένο ιστορικό κατάστημα είναι το στολίδι της Ερμού. Διατηρεί την κομψότητα, τη φινέτσα και την αρχοντιά αλλοτινών εποχών, χάρη στον ιδιοκτήτη του, τον Ευτύχη Αλεξανδράκη (φωτό). Ο γηραιός αριστοκράτης, κρατώντας ένα σικ μπαστούνι, φωτογραφήθηκε με την Μπριζίτ και στα λίγα λεπτά που είχε μαζί της τής μίλησε για την Ερμού που έζησε εκείνος την εποχή της αίγλης του εμπορικού δρόμου. Πελάτες του Αλεξανδράκη ήταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο γιος του Σοφοκλής, η Κυβέλη, η Μαρίκα Κοτοπούλη, το ζεύγος Ζολώτα, η Σοφία της Ισπανίας, η Αμαλία και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Τρία συνολάκια και τρία  χτενίσματα σε πέντε ώρες

4219888

❱❱Η Μπέτυ Μπαζιάνα, η σύντροφος του πρωθυπουργού, έχει πραγματικά μεταμορφωθεί. Μέσα σε τρία χρόνια αφότου εκείνος ανέλαβε την πρωθυπουργία τα ταγάρια έγιναν κομψότατες τσάντες και τα φορέματα «αμπέχονο» έδωσαν τη θέση τους σε απίστευτα συνολάκια και σικ κοστούμια. 

Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του Μακρόν μετά της συζύγου του η Μπέτυ εντυπωσίασε απίστευτα. Ηξερε πώς να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα της στιγμής και εμφανίστηκε αλλαγμένη 100%! Την περασμένη Πέμπτη, μέσα σε πέντε ώρες, από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, άλλαξε τρία συνολάκια, τρία μακιγιάζ και τρία χτενίσματα. Μπράβο στον στιλίστα της και στη μακιγιέζ της, την οποία χρησιμοποιούν αρκετές γυναίκες πολιτικοί, αλλά η ίδια απεχθάνεται τη δημοσιότητα.

(!)

lazaridis

Ο Μακάριος Λαζαρίδης πήγε να δει από κοντά το κτήμα «Βιβλία Χώρα», στις πλαγιές του Παγγαίου Ορους, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, το οποίο βγάζει υπέροχα κρασιά. Οι δημιουργοί του, Βασίλης Τσακτσαρλής και Βαγγέλης Γεροβασιλείου, έφτιαξαν εκεί το σπίτι των κρασιών Βιβλία Χώρα, με τα δρύινα γαλλικά βαρέλια αποθήκευσης του κρασιού να εντυπωσιάζουν τον Μακάριο Λαζαρίδη. Να σημειωθεί ότι μαζί με τους βουλευτές της Ν.Δ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, Θοδωρή Καράογλου και Δημήτρη Σταμάτη έκανε «τουρ» σε επιχειρήσεις στην Καβάλα!

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...