Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

«Βόμβα» Καμμένου από τη ΔΕΘ για την Eldorado Gold

Αίσθηση προκάλεσαν οι αιχμές που άφησε ο πρόεδρος των ΑΝ.Ε.Λ και υπουργός Εθνικής Αμυνας, σχολιάζοντας την απόφαση της Eldorado Gold να αναστείλει τις εργασίες της στην Ελλάδα, αναφέροντας ότι προεκλογικά «ήρθαν κάποιοι να μας πουν εάν θέλουμε βοήθεια στις εκλογές. Τους πέταξα έξω με τις κλοτσιές!». Ο Πάνος Καμμένος (φωτό) κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις για τη λειτουργία των μεταλλείων.

«Δεν είμαστε κατά της επένδυσης στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική. Είμαστε κατά της χρήσης κυανίου. Οσα λεφτά και να φέρουν, όσους εργαζομένους και να πάρουν, δεν μπορούμε να ρισκάρουμε να τιναχτούν στον αέρα η Χαλκιδική, το Αιγαίο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα που ανέδειξε η εφημερίδα «δημοκρατία» για την αγοραπωλησία των μεταλλείων. «Κανείς δεν διερωτάται από τα 11.000.000 ευρώ, που ο κ. Μπόμπολας αγόρασε την επιχείρηση, μέχρι τα 2 δισ. ευρώ, που φέρεται ότι πλήρωσε η Eldorado, όλα αυτά τα λεφτά πού πήγανε» διερωτήθηκε και στράφηκε κατά στελεχών της Ν.Δ., σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι λειτουργούν σαν γραφεία Τύπου εταιριών. Επαγγελματίες ατζέντηδες πολιτικούς πρώτη φορά βλέπω». Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στους ελέγχους για το μαύρο χρήμα, λέγοντας: «Αρχίσαμε να καλούμε αυτούς που ήταν στις λίστες, αυτούς οι οποίοι ήταν στο στικάκι του Βενιζέλου που το πηγαινοέφερνε σπίτι του και σβήνανε ονόματα κι αυτούς που πηγαίναν και έπαιρναν δάνεια από τις τράπεζες».

Για Ψυχάρη

Επιτέθηκε στον Σταύρο Ψυχάρη, σημειώνοντας: «Αρπαξε 150.000.000 ευρώ από τις τράπεζες και τώρα καλείται να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Μικρομεσαίοι έμποροι δεν μπόρεσαν να πάρουν δάνεια γιατί άρπαζαν τα χρήματα “Ψυχάρηδες”. Ολοι οι φόροι που πληρώνουμε είναι τα νταβατζιλίκια που πληρώναμε στους μάγκες που είχαν υπαλλήλους τους πολιτικούς και τους δίνανε δουλειές μεγάλες και οι πολιτικοί μετά λιβάνιζαν τους διαπλεκόμενους». Από τα «πυρά» του δεν ξέφυγε ούτε η Ν.Δ., την οποία κατηγόρησε για «πολιτική φασιστοποίησης» και σημείωσε πως το κόμμα «αδωνοποιείται».

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. πρωτοτύπησε μοιράζοντας στους δημοσιογράφους ένα usb στικ με το έργο του στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, ενώ αναφέρθηκε στα στελέχη του κόμματός του που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι παράγουν πολύ σημαντικό έργο.Τέλος, προκάλεσε γέλια στην αίθουσα, όταν σχολιάζοντας τη διακίνηση ναρκωτικών στο ΑΠΘ είπε ότι «θα πρέπει να διακινούνται ναρκωτικά στο ΠΑ.ΜΑΚ. εκεί όπου γίνονται δημοσκοπήσεις».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...