Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ,...

Αν ο Κώστας Νικούλι ήταν ποδοσφαιριστής ποιος θα ήταν; Ποιο είναι...

Ντρούκου ντρουμ και ντρούκου ντρουμ, τα βραχιόλια τους μετρούν

❱❱ Η αναμέτρηση του Σταύρου Θεοδωράκη και του Γιάννη Μπουτάρη για το ποιος φορά περισσότερα! Σκεφτείτε πόσα βραχιόλια θα φορέσει από τη χαρά του, εάν εκλεγεί πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Κι όμως, ο πρόεδρος του Ποταμιού αναμετρήθηκε με τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για το ποιος έχει τα περισσότερα βραχιολάκια στα χέρια του.

Ολα αυτά έγιναν κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο πλαίσιο της ΔΕΘ, με τον Σταύρο Θεοδωράκη να αναδεικνύεται νικητή της «μονομαχίας» με σκορ 9-7!

Κι όπως είπε ο ίδιος, αυτό ήταν… στόχος ζωής, καθώς υπήρξε και προτροπή της κόρης του να περάσει τον Μπουτάρη στα αντρικά αξεσουάρ.

«Δεν μπορεί ο Μπουτάρης να φοράει περισσότερα βραχιόλια από σένα» του είπε κι εκείνος την άκουσε. Και εις ανώτερα! Τι άλλο;

Παραμυθένιος γάμος με «Κοκκινοσκουφίτσες»

img 4080

❱❱ «Κοκκινοσκουφίτσες» επέλεξε για τον γάμο του ο γιος του πρώην βουλευτή Κυριάκου Βιρβιδάκη. Ο Επαμεινώνδας Βιρβιδάκης και η σύζυγός του Μάρα έκαναν έναν αληθινά παραμυθένιο γάμο, ζωντανεύοντας το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας! Οι επτά νάνοι κυριάρχησαν στην εκκλησία και τα κοριτσάκια που μοίρασαν το ρύζι ήταν ντυμένα Κοκκινοσκουφίτσες. Κόκκινο ήταν και το μπουκέτο της νύφης, αλλά και το παπιγιόν του γαμπρού. Με φαντασία το ζευγάρι και μπράβο τους!

Στέκεται σούζα μπροστά στις γυναίκες της ζωής του

fullsizerender

❱❱ Σκληρός σκληρός αλλά οικογενειάρχης άριστος και, όπως ομολογούν φίλοι του, και πολύ ερωτευμένος με τη σύζυγό του Μαρία Μαργέτη. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος πήγε τις μικρές κόρες του σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για την αγορά των πρώτων σχολικών ειδών. Οπως παρατήρησαν όσοι τους είδαν, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάθεται σούζα μπροστά στις γυναίκες της ζωής του, δηλαδή την όμορφη σύζυγό του και τις κόρες του!

«Συλλέκτης» ευχών

boutsi.s

❱❱ Επέστρεψε στο γραφείο του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μετά την επέμβαση αγγειοπλαστικής που έκανε αλλά δεν έμεινε λεπτό μόνος, καθώς πέρασε να του ευχηθεί ολόκληρη η Βουλή. Ομως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον πρόεδρο, καθώς έχει μπει σε αυστηρό πρόγραμμα δίαιτας και αποχής από το λίγο τσιγαράκι που έκανε!

! Οταν ο Λευτέρης Αυγενάκης συνάντησε τον τραγουδιστή και λυράρη Βασίλη Σκουλά, ξύπνησαν οι κρητικές ρίζες του… Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. τραγούδησε με την ψυχή του στην πρωτότυπη συναυλία παραδοσιακής μουσικής που πάντρεψε με έναν μαγικό τρόπο τα ακούσματα της Κρήτης και του Πόντου.

img 4075

«Η Ελλάδα έχει δύο λαούς, την Κρήτη και τον Πόντο, που χορεύουν και τραγουδούν με τη λύρα αγκαλιά» δήλωσε την ώρα που συναντήθηκε με τον σπουδαίο λυράρη Βασίλη Σκουλά. Μερακλής ο Αυγενάκης, κι ας μην του φαίνεται πολύ.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...