Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

Η δεξίωση για τον Κόφι Ανάν στο Προεδρικό και τα μεζεδάκια

❱❱ Η ομιλία του πρώην γ.γ. του ΟΗΕ και η «μπηχτή» που έριξε για τον ΣΥΡΙΖΑ

❱❱ Η ομιλία του πρώην γ.γ. του ΟΗΕ και η «μπηχτή» που έριξε για τον ΣΥΡΙΖΑ

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ελληνικά μεζεδάκια δοκίμασε ο Κόφι Ανάν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που δόθηκε προς τιμήν του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο πρώην γ.γ. του ΟΗΕ Κόφι Ανάν, η κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι, Κέρι (η ομοιότητα με τον πατέρα της είναι εκπληκτική), και η εγγονή του αείμνηστου γερουσιαστή, Μαράια, ήρθαν στη χώρα μας ως προσκεκλημένοι του New York Times Athens Democracy Forum.
Στη δεξίωση ο κομψότατος υψηλός καλεσμένος του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου είχε την ευκαιρία, αφού πρώτα μίλησε για τους κινδύνους που διατρέχει η δημοκρατία σήμερα, να συνομιλήσει με τη σύζυγο του Προέδρου Σίσσυ Παυλοπούλου, αλλά και με τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

vardinogianni

«Απογοήτευση»

Ο Κόφι Ανάν φωτογραφήθηκε με τους προσκεκλημένους, ενώ λίγο πριν από τα φωτογραφικά ενσταντανέ στην ομιλία του είπε χαρακτηριστικά: «Η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να ανατρέψει τη λιτότητα δημιούργησε απογοήτευση».
Μίλησε, επίσης, για την «ευρέως διαδεδομένη αντίληψη» στη χώρα μας ότι η Ε.Ε. θεωρεί την προστασία των ευρωπαϊκών τραπεζών πιο σημαντική προτεραιότητα από τη στήριξη των Ελλήνων πολιτών. Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΟΗΕ, επίσης, δήλωσε λάτρης της Ελλάδας και του ελληνικού φαγητού.

Πάλεψε τον καρκίνο χωρίς ιατρική βοήθεια

theodorakis 3

❱❱Αποφάσισε να παλέψει τον καρκίνο χωρίς ιατρική παρέμβαση ο υποψήφιος για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά και εορτάζων, χθες, Σταύρος Θεοδωράκης. Εκτός του ότι το αποκάλυψε ο ίδιος δημοσίως στη συνέντευξη που έδωσε στη ΔΕΘ, πληροφορίες της στήλης μας λένε ότι ακολουθεί και τη συμβουλή Αμερικανού γιατρού, στον οποίο απευθύνθηκε, και του έθεσε το εξής δίλημμα: «Φαρμακευτική αγωγή ή ποιότητα ζωής χωρίς αυτή;».

Ο Σταύρος διάλεξε το δεύτερο, λέγοντας πως «με τον καρκίνο δεν ξεμπλέκεις ποτέ εντελώς. Τώρα είμαι καλά. Τον αντιμετώπισα όμως γρήγορα. Χωρίς καμία ιατρική βοήθεια, χωρίς ιατρική παρέμβαση». Χθες, πάντως, έκανε και κάτι πρωτότυπο. Είχε από ημερών στείλει προσκλήσεις στους κατοίκους της γειτονιάς του, στην οδό Σεβαστουπόλεως, όπου βρίσκονται τα γραφεία του Ποταμιού, για να περάσει τη γιορτή του μαζί με τους γείτονες, όπως και έγινε. Μοιράστηκε μαζί τους χαμόγελα και τσικουδιά. Πολύχρονος, Σταύρο!

Η αποκάλυψη του Κυριάκου

❱❱Ο Κυριάκος αποκάλυψε ένα κρυμμένο οικογενειακό μυστικό. Σε συνάντηση που είχε με μητέρες στο Περιστέρι, μίλησε για μια προσωπική του εμπειρία.
Είπε, λοιπόν, ότι ο γιος του, ο Κωνσταντίνος, γεννήθηκε πρόωρα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Εντατική. «Δεν μπήκε απλώς στη θερμοκοιτίδα, αλλά ήταν για δεκαπέντε μέρες στην Εντατική» τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ., κατά τη διάρκεια της συνάντησής του, και συνέχισε: «Περάσαμε 15 μέρες στην Εντατική. Ηταν πολύ δύσκολα, αλλά πέρασε και έγινε πλέον ανάμνηση».

Ελληνικό και μόλυνση

❱❱Σωστά η Ζωή Ράπτη, γραμματέας του τομέα Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος της Ν.Δ., παραλληλίζει το θέμα του Ελληνικού με τη φοβερή μόλυνση της Αθηναϊκής Ριβιέρας. «Οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες της κυβέρνησης περιορίζονται στο φανταστικό “δάσος” του Ελληνικού και στη φανταστική “μόλυνση” που θα προκαλέσουν οι επενδύσεις στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Στο οικολογικό έγκλημα που συντελείται στον Σαρωνικό και μαυρίζει τις παραλίες της Αττικής και τις καρδιές μας δεν λειτούργησαν εγκαίρως τα φίλτρα και τα αντανακλαστικά της» λέει η Ζωή. Εχει δίκιο που αγανακτεί. Το ίδιο ένιωσε και ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, που χθες μάζευε πίσσες από τη θάλασσά του! Υστερα κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τη μόλυνση.

Κλεφτές ματιές στην Εθνική

❱❱Φανατικός της Εθνικής μπάσκετ είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κι αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από εμάς οι τοίχοι του Μεγάρου Μαξίμου! Κατά τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ, ο Αλέξης, μεταξύ των δεκάδων υποχρεώσεων, ξέκλεβε λίγο χρόνο (έστω ρίχνοντας κλεφτές ματιές στην τηλεόραση) για να βλέπει τις προσπάθειες των παικτών της Εθνικής μας ομάδας. 

(!)

karamanlis 6

Καραμανλής, Ρουσόπουλος και Ζαγορίτης γιορτάζουν μαζί. Πολύχρονος, λοιπόν, να είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που χθες έγινε 61 ετών. Την ίδια ευχή άκουσε χιλιάδες φορές από φίλους και συγγενείς, ενώ δέχτηκε και τις ευχές του πρώην υπουργού και άλλοτε στενού συνεργάτη του Θοδωρή Ρουσόπουλου που, σημειωτέον, είχε κι εκείνος γενέθλια μία μέρα πριν. Γενεθλίων συνέχεια, λοιπόν, και για τον Λευτέρη Ζαγορίτη, που επίσης γιόρταζε χθες. Οι τούρτες τούς περίμεναν όλους στο σπίτι.

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...